72407040 info@tagrens.dk

Tagmaling – få vejens flotteste tag med op til 20 års forlænget levetid

Flotte tage med nymalet tag

Undgå dyrt tagskift med tagmaling og tagrensning

Det fugtige danske klima er hårdt ved hustagene, og de fleste husejere oplever at få grønlige tage, hvor alger og mos bare vokser år for år.
Men der er hjælp at hente. Dit gamle tag kan blive næsten så smukt som nyt helt uden et dyrt tagskift. Med en tagrensning, algebehandling og tagmaling bliver dit tag ikke bare pænere, du forlænger samtidig også tagets levetid, ligesom den efterfølgende maling giver taget et løft, så det fremstår næsten som nyt.

Priser på tagmaling

Tagmaling er en billig måde at få shinet dit tag op på, og dermed give hele dit hus et grundigt ansigtsløft. Når du får lavet en tagmaling hos os, kommer du under vores grundige behandling, og vi garanterer for kvalitet, fordi vores mål er tilfredse kunder, og med mere end 20 års erfaring i tagrens, så kan vi vores håndværk, og har solid erfaring indenfor tagrens og tagmaling. 

Vores kunder er især tilfredse, fordi at de finder ud af hvor billigt det kan være at få lavet et tag der ser så godt som nyt ud. Hvis man skal ud og investere i et helt nyt nyt tag, løber beløbet lynhurtigt op i et par hundrede tusinde kroner. Men med en omgang tagrens og tagmaling, giver du dit tag et nyt liv, og får det til at holde endnu længere. Sådan sparer du altså penge i det lange løb – en investering i en tagrens og tagmaling nu, kan gøre at du kan vente endnu længere tid med, at skulle punge ud til den helt store og dyre tagudskiftning.

Hvis dine tagplader er i ekstra dårlig stand, giver vi dem en omgang grundmaling, således at beskyttelsen bliver endnu tykkere. Desuden bruger vi desinficerende på produkt på dit tag når vi udfører tagrens, så alle alger, mos og så videre dør, og de har sværere ved at komme igen, så vores pleje af dit tag varer i endnu længere tid.

Dit tag er unikt – det tager vi hensyn til

Inden vi renser og maler dit tag, gennemgår vi det for fejl, defekte tagplader eller skader, så vi sikrer os, at vi kan gøre arbejdet godt. Vi udfører skånsom tagrensning på sunde tage, der har behov for et kosmetisk løft og for igen at fremtræde som nye.
For at give den rigtige behandling, starter vi altid med at besigtige taget, så vi kan rådgive omkring fremgangsmåden, og vores tilbud er altid uforpligtende.

Vi er detaljeryttere og stolte af det

Når vi renser dit tag, benytter vi højtryksrensning, hvilket betyder, at alle alger bliver fjernet. Vi værner om miljøet og bruger kun godkendte produkter. Efter tagrensningen bruger vi et desinficerende middel for at sikre at alle alger, mos og rødder er helt væk og ikke mindst – at de ikke lige sådan kommer igen.

Sådan ser det ud når man renser et tag

Vi passer på miljøet

Når man højtryksrenser taget, frigøres alle urenhederne. Men vi passer selvfølgelig på miljøet og opsamler smuds og snavs, så vi kan aflevere affaldet på en godkendt affaldsplads. Samtidig benytter vi kun de bedste materialer, nyt udstyr og godkendte, skånsomme produkter.

Vi er grundige – det sikrer lang holdbarhed

For at sikre et holdbart resultat sprøjtemaler vi taget med to omgange maling, så det til sidst fremstår helt perfekt. Det betyder samtidig, at tagets slidlag bliver tykkere end normalt. Hvis dine tagplader derimod er i dårlig stand, benytter vi en grundmaling, inden vi påfører selve malingen.

Vi bruger håndkraft, så intet overses

For at sikre at intet bliver overset, håndmaler vi eksempelvis kanter, når det er nødvendigt. Alt sammen for at få dit tag til at fremtræde så smukt som muligt. Den grundige maling sørger samtidig for, at dit tag får tilført et slidlag og dermed kan holde sig flot i lang tid på trods af de skiftende danske vejrforhold.

Premium tagmaling – kun det bedste er godt nok

I forhold til at opnå det bedste resultat har den rigtige maling meget at sige. Derfor har vi nøje testet de mange typer maling, der er tilgængelige på markedet. Da vi sætter pris på kvalitet, har vi valgt at samarbejde med Danmarks førende leverandører indenfor tagmaling Iso Paint Nordic A/S og Nowocoat, der er Europas førende tagcoatingekspert.
Når den afsluttende imprægnering med kvalitetsmaling er afsluttet, fremstår taget igen som nyt og kan holde sig flot i flere år fremover.

Et væld af farver

Få lige den farve, du drømmer om. Se eksempler på farver her:

Farveprøver til tagmaling hos Tagrens A/S

Få en tagmaling i sort

Hos Tagrens A/S udfører vi tagmaling i et stort udvalg af farver, så du kan få den helt rigtige farve til lige netop dit hus. Hvis du for eksempel altid har drømt om, at opleve dit hus med et sort tag, så tilbyder vi et væld af nuancer af sort tagmaling, som du kan vælge imellem.

Sort tagmaling er blevet meget populært, og er kun taget til i popularitet. Rundt omkring i landet ser man flere og flere tage i sort tagmaling. Tidligere var det de røde tegltage der var de mest populære, med omkring 55 procent røde tage, og 45 procent sorte. Men i det seneste årti har denne trend vendt til fordel for den sorte tagmaling, og nu lægger fordelingen nærmere 70 procent sorte og 30 procent røde.

Hvis du går og overvejer at tage det populære skridt i den sorte retning, men ikke er sikker på om det vil passe til dit hus, så klik ind på Nowocoats program, der giver dig mulighed for at uploade et billede at dit hus, og male taget i sort, for at se om det vil klæde dit hus.

Prøv det selv: Leg med farverne

Når dit tag skal males, kan du vælge mellem et utal af forskellige farver. Du kan få en idé om de mange muligheder ved at kigge på farvekortet her på siden. Men hvorfor ikke se dit hus med den rigtige tagmaling? Prøv Nowocoats lettilgængelige program til at designe og se forskellige farver på dit hus.

Upload et billede af dit eget hus, mal taget og se den store forskel.

Tagmaling til eternit tagplader

Hos Tagrens A/S har vi god erfaring med at udføre tagmaling på tag udført i eternit. Tagmaling sætter sig godt på eternitplader, og får dem til at holde endnu længere.

Eternit, eller fibercement er en af de mest populære typer af tag i nyere bygninger. Eternit er blevet så populært, blandt andet på baggrund af dets lange levetid, og dets modstandsdygtighed mod hårde, fugtige vejrbetingelser, som dem vi har i Danmark. 

Men fordi at eternit tagplader holder i så lang tid, kan deres maling godt begynde at blive grim inden selve pladerne er klar til at blive udskiftet. Derfor er en tagmaling på eternitplader en løsning som mange vælger at benytte sig af. Med en tagmaling kan du shine dit fibercementtag op, og få det til at se så godt som nyt ud.

En anden grund til at husejere med eternittag vælger at få en tagmaling, er at de ønsker at give deres hus et nyt udtryk med en ny farve tag. Men fordi at eternit holder så lang tid, så hjælper det ikke at gå og vente på at taget bliver så gammelt at det skal udskiftes, før man ændrer farven på taget. Derfor kommer de til os, og beder om en tagmaling, og det gør vi med glæde.

Tagmaling på betontagsten

Betontagsten er en anden meget populær type tagsten. Betontagsten ligner de klassiske teglsten meget, men kan fås i flere andre udformninger også, fordi cement, som betontagsten er lavet af, er et meget versatilt materiale. Dog er betontagsten cirka 10-20 procent billigere end teglsten per kvadratmeter, og har dermed en økonomisk fordel. 

Vi udfører tagmaling på betonsten med garanti. Betontagsten er som udgangspunkt uden tagmaling, men dette kan blandes ind i selve cementen, eller man kan påføre tagmaling efterfølgende. 

Udover at betontagsten er relativt billige, så kan de også prale af en god holdbarhed. Et betontagstenstag holder som en regel op til 50 år, hvis de er lagt korrekt, og med en tagrensning og tagmaling kan dine betontagsten i langt de fleste tilfælde vare endnu længere.

Betontagsten er en type tagsten, som vi hos Tagrens A/S har mangeårig erfaring med. Det er en type tagsten der tager godt imod en omgang tagrensning og tagmaling, og hvor en omgang med vores kærlige hænder og maskiner kan betyde at du har et betontag i mange år endnu.

Op til fem års skriftlig garanti på tagrensning og tagmaling

Vi er stolte af vores ekspertise og giver derfor op til fem års garanti på det arbejde, vi udfører. Kontakt os allerede i dag for mere information.

Fordele ved tagrensning og tagmaling:

  • Renset og malet tag – næsten som nyt
  • Højtryksrensning fjerner alle alger
  • Spar penge ved tagrensning fremfor et tagskift
  • Udgangspunkt i det enkelte tag
  • Forebyggende desinficering- mindsker algeangreb fremover
  • Kun godkendte, miljørigtige produkter
  • Taget får tykkere slidlag- mere modstanddygtigt overfor det danske vejr
  • Frit valg mellem alle farvenuancer hos førende malingsleverandører

Tagmaling på Sjælland

Tagrens A/S har hovedkontor i Hillerrød, og afdelinger i Hornbæk, Ishøj, Dalby og Næstved. Vi tilbyder en række services, som tagmaling og tagrensning, algebehandling, tagrenderens, fliserens/imprægnering, facadebehandling samt nye tage.

Vi har dermed en bred viden om alt der omhandler tage og fliser, og er eksperter på områderne. Siden 1997 har vi opereret, og tilbyder vores ekspertise i blandt andet tagmaling på hele Sjælland.

Tagrens A/S er det ældste firma indenfor tagrens og tagmaling i Nordsjælland, og kender derfor vores lokalområde som vores egen baglomme, vi er blandt markeds ældste spillere, men udvikler os konstant for at kunne blive ved med at tilbyde vores kunder det allerbedste.

Vores værdier er af den gamle skole, men vores udstyr af den nye. Prøv for eksempel vores online tagmaler, så du kan se hvilken farve tagmaling, der vil passe til dit hus, og giv os et kald for en snak og et uforpligtende tilbud på 72407040. 

Få et godt tilbud nu!