Få et smukt tag med tagrens og tagmaling.

Det fugtige danske klima er hårdt ved hustagene, og de fleste husejere oplever at få grønlige tage, hvor alger og mos bare vokser år for år. Men der er hjælp at hente. Dit gamle tag kan blive næsten så smukt som nyt helt uden et dyrt tagskift. Med en tagrensning, algebehandling og tagmaling bliver dit tag ikke bare pænere, du forlænger samtidig også tagets levetid, ligesom den efterfølgende maling giver taget et løft, så det fremstår næsten som nyt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af dit tag. Ring på tlf. 7240 7040 , skriv til os på info@tagrens.dk eller udfyld formularen her:

Få malet dit tag i stedet for at få det udskiftet

Dit tag bliver næsten så smukt som nyt

Du forlænger tagets levetid

5 års garanti på maling

Hvad kan jeg vælge af farver?

Når dit tag skal males, kan du vælge mellem et utal af forskellige farver. Du kan få en idé om de mange muligheder ved at kigge på farvekortet her:

farvekort til tagmaling

Men hvorfor ikke se dit hus med den rigtige tagmaling? Prøv Nowocoats lettilgængelige program til at designe og se forskellige farver på dit hus her. Upload et billede af dit eget hus, mal taget og se den store forskel: 

Årets Algebehandler

Ofte stillede Spørgsmål

Tagmaling er en billig måde at få shinet dit tag op på, og dermed give hele dit hus et grundigt ansigtsløft. Når du får lavet en tagmaling hos os, kommer du under vores grundige behandling, og vi garanterer for kvalitet, fordi vores mål er tilfredse kunder, og med erfaring siden 1997, så kan vi vores håndværk, og har solid erfaring indenfor tagrens og tagmaling.

Vores kunder er især tilfredse, fordi at de finder ud af hvor billigt det kan være at få lavet et tag der ser så godt som nyt ud. Hvis man skal ud og investere i et helt nyt nyt tag, løber beløbet lynhurtigt op i et par hundrede tusinde kroner. Men med en omgang tagrens og tagmaling, giver du dit tag et nyt liv, og får det til at holde endnu længere. Sådan sparer du altså penge i det lange løb – en investering i en tagrens og tagmaling nu, kan gøre at du kan vente endnu længere tid med, at skulle punge ud til den helt store og dyre tagudskiftning.

Inden vi renser og maler dit tag, gennemgår vi det for fejl, defekte tagplader eller skader, så vi sikrer os, at vi kan gøre arbejdet godt. Vi udfører skånsom tagrensning på sunde tage, der har behov for et kosmetisk løft og for igen at fremtræde som nye.

For at give den rigtige behandling, starter vi altid med at besigtige taget, så vi kan rådgive omkring fremgangsmåden, og vores tilbud er altid uforpligtende.

Når vi renser dit tag, benytter vi højtryksrensning, hvilket betyder, at alle alger bliver fjernet. Vi værner om miljøet og bruger kun godkendte produkter. Efter tagrensningen bruger vi et desinficerende middel for at sikre at alle alger, mos og rødder er helt væk og ikke mindst – at de ikke lige sådan kommer igen.

For at sikre et holdbart resultat sprøjtemaler vi taget med to omgange maling, så det til sidst fremstår helt perfekt. Det betyder samtidig, at tagets slidlag bliver tykkere end normalt. Hvis dine tagplader derimod er i dårlig stand, benytter vi en grundmaling, inden vi påfører selve malingen.

For at sikre at intet bliver overset, håndmaler vi eksempelvis kanter, når det er nødvendigt. Alt sammen for at få dit tag til at fremtræde så smukt som muligt. Den grundige maling sørger samtidig for, at dit tag får tilført et slidlag og dermed kan holde sig flot i lang tid på trods af de skiftende danske vejrforhold.

I forhold til at opnå det bedste resultat har den rigtige maling meget at sige. Derfor har vi nøje testet de mange typer maling, der er tilgængelige på markedet. Da vi sætter pris på kvalitet, har vi valgt at samarbejde med Nowocoat, der er Europas førende tagcoatingekspert.

Når den afsluttende imprægnering med kvalitetsmaling er afsluttet, fremstår taget igen som nyt og kan holde sig flot i flere år fremover.

Hos Tag Rens A/S udfører vi tagmaling i et stort udvalg af farver, så du kan få den helt rigtige farve til lige netop dit hus. Hvis du for eksempel altid har drømt om, at opleve dit hus med et sort tag, så tilbyder vi et væld af nuancer af sort tagmaling, som du kan vælge imellem.

Sort tagmaling er blevet meget populært, og er kun taget til i popularitet. Rundt omkring i landet ser man flere og flere tage i sort tagmaling. Tidligere var det de røde tegltage der var de mest populære, med omkring 55 procent røde tage, og 45 procent sorte. Men i det seneste årti har denne trend vendt til fordel for den sorte tagmaling, og nu lægger fordelingen nærmere 70 procent sorte og 30 procent røde.

Hvis du går og overvejer at tage det populære skridt i den sorte retning, men ikke er sikker på om det vil passe til dit hus, så klik ind på Nowocoats program, der giver dig mulighed for at uploade et billede at dit hus, og male taget i sort, for at se om det vil klæde dit hus.

Hos Tag Rens A/S har vi god erfaring med at udføre tagmaling på tag opført før 1984. Tagmaling sætter sig godt på eternitplader, og får dem til at holde endnu længere.

Men fordi at eternit tagplader holder i så lang tid, kan deres maling godt begynde at blive grim inden selve pladerne er klar til at blive udskiftet. Derfor er en tagmaling på eternitplader en løsning som mange vælger at benytte sig af. Med en tagmaling kan du shine dit fibercementtag op, og få det til at se så godt som nyt ud.

En anden grund til at husejere med eternittag vælger at få en tagmaling, er at de ønsker at give deres hus et nyt udtryk med en ny farve tag. Men fordi at eternit holder så lang tid, så hjælper det ikke at gå og vente på at taget bliver så gammelt at det skal udskiftes, før man ændrer farven på taget. Derfor kommer de til os, og beder om en tagmaling, og det gør vi med glæde.

Betontagsten er en anden meget populær type tagsten. Betontagsten ligner de klassiske teglsten meget, men kan fås i flere andre udformninger også, fordi cement, som betontagsten er lavet af, er et meget versatilt materiale. Dog er betontagsten cirka 10-20 procent billigere end teglsten per kvadratmeter, og har dermed en økonomisk fordel.

Vi udfører tagmaling på betonsten med garanti. Betontagsten er som udgangspunkt uden tagmaling, men dette kan blandes ind i selve cementen, eller man kan påføre tagmaling efterfølgende.

Udover at betontagsten er relativt billige, så kan de også prale af en god holdbarhed. Et betontagstenstag holder som en regel op til 50 år, hvis de er lagt korrekt, og med en tagrensning og tagmaling kan dine betontagsten i langt de fleste tilfælde vare endnu længere.

Betontagsten er en type tagsten, som vi hos Tag Rens A/S har mangeårig erfaring med. Det er en type tagsten der tager godt imod en omgang tagrensning og tagmaling, og hvor en omgang med vores kærlige hænder og maskiner kan betyde at du har et betontag i mange år endnu.

Ring eller skriv og få et tilbud på maling af dit tag

tlf. 72 40 70 40

Tagrens

Ser dit hustag trist og gammelt ud og trænger til en ansigtsløftning? Med en rensning og maling af tag, får din ejendom et helt nyt og forbedret look, der kan være med til at hæve værdien af din bolig væsentligt. Med det fugtige og ustadige vejr, som vi har her i Danmark, bliver hustagene tit og hurtigt hårdt medtagne, og mange ejendomme får grønlige tage, fordi mos og alger vokser år for år. Det er dyrt at få lagt et nyt tag. I stedet bør du overveje at investere i en tagrens, algebehandling og efterfølgende tagmaling. Det kan få dit gamle tag til at blive næsten så smukt som nyt, uden at det koster en formue. Ved at få os til at rense tag og få malet dit tag, forlænger du også dit tags levetid, og du kan derved spare penge i længden.

Tagrensning

Vi tilbyder at gøre arbejdet for dig fra start til slut. Det gælder både rengøring af tag, afrensning af tag og tagmaling. Der findes et utal af farver tagmaling, som du kan vælge imellem. Her på vores side kan du prøve at uploade et billede af dit hus og derefter prøve de forskellige farver, så du kan få et indtryk af, hvor flot resultatet kan blive. Mal tag ved et klik og se med det samme, om det skal være den farve.

Vi passer på miljøet, og vi bruger kun produkter, der er godkendt. Efter rensning af tag bruger vi et desinficerende middel for at sikre os, at alle rødder, mos og alger er helt forsvundet, og også for, at de ikke lige kommer igen.

Maling af tag

Det er et stort arbejde at vaske tag. Og tagrens kan ofte være en besværlig proces, da rens af tag kræver nogle produkter, der er ret skrappe. Det kræver nogle erfarne og kompetente folk, der er vant til at omgås produkterne og udføre tagrens, og som kan sørge for, at intet ryger på jorden, i kloakker eller vandløb og derved skader miljøet. Den rigtige tagmaling har også meget at sige. Det at male tag kræver en type maling, der har en god kvalitet, og hos os har vi testet mange forskellige typer for at kunne nå frem til den helt rigtige tag maling at benytte. Når vi har givet den afsluttende imprægnering med kvalitetsmaling, vil dit tag igen fremstå som nyt, og det kan holde sig flot i flere år fremover.

Rens og maling af tag

Før vi går i gang med at rense og male dit tag, går vi det igennem for eventuelle fejl, defekte tagplader eller skader. Med en rensning af tag og maling er det er vigtigt, at taget er i orden, inden vi udfører arbejdet. Vi udfører en skånsom tagrensning og maling på sunde tage, der kun har behov for et kosmetisk løft, så de kan fremtræde som nye igen. Når vi har besigtiget taget, rådgiver vi dig omkring fremgangsmåden, og vi giver et uforpligtende tilbud. Ved rensning af tage benytter vi højtryksrensning, der gør, at alle alger og mos bliver fjernet.

Maling af tegltag

Når vi udfører tagrens og maling har vi vores erfaring i, at gøre tingene korrekte og holdbare. Vi sprøjtemaler taget med to omgange maling, så resultatet bliver perfekt. Derved bliver tagets slidlag tykkere end normalt. Og hvis dine tagplader ikke er i så god stand, giver vi taget en gang grundmaling, inden vi påfører selve malingen. Vi håndmaler kanter, når det er nødvendigt, så slutresultatet bliver så perfekt som muligt. Dit “nye” tag vil kunne holde sig flot i lang tid fremover på trods af de skiftende vejrforhold, vi har i Danmark.