72407040 info@tagrens.dk

Tagrensning og tagmaling – få vejens flotteste tag med op til 20 års forlænget levetid

Flotte tage med nymalet tag

Undgå dyrt tagskift med tagmaling og tagrensning

Det fugtige danske klima er hårdt ved hustagene, og de fleste husejere oplever at få grønlige tage, hvor alger og mos bare vokser år for år.
Men der er hjælp at hente. Dit gamle tag kan blive næsten så smukt som nyt helt uden et dyrt tagskift. Med en tagrensning, algebehandling og tagmaling bliver dit tag ikke bare pænere, du forlænger samtidig også tagets levetid, ligesom den efterfølgende maling giver taget et løft, så det fremstår næsten som nyt.

Dit tag er unikt – det tager vi hensyn til

Inden vi renser og maler dit tag, gennemgår vi det for fejl, defekte tagplader eller skader, så vi sikrer os, at vi kan gøre arbejdet godt. Vi udfører skånsom tagrensning på sunde tage, der har behov for et kosmetisk løft og for igen at fremtræde som nye.
For at give den rigtige behandling, starter vi altid med at besigtige taget, så vi kan rådgive omkring fremgangsmåden, og vores tilbud er altid uforpligtende.

Vi er detaljeryttere og stolte af det

Når vi renser dit tag, benytter vi højtryksrensning, hvilket betyder, at alle alger bliver fjernet. Vi værner om miljøet og bruger kun godkendte produkter. Efter tagrensningen bruger vi et desinficerende middel for at sikre at alle alger, mos og rødder er helt væk og ikke mindst – at de ikke lige sådan kommer igen.

Sådan ser det ud når man renser et tag

Vi passer på miljøet

Når man højtryksrenser taget, frigøres alle urenhederne. Men vi passer selvfølgelig på miljøet og opsamler smuds og snavs, så vi kan aflevere affaldet på en godkendt affaldsplads. Samtidig benytter vi kun de bedste materialer, nyt udstyr og godkendte, skånsomme produkter.

Vi er grundige – det sikrer lang holdbarhed

For at sikre et holdbart resultat sprøjtemaler vi taget med to omgange maling, så det til sidst fremstår helt perfekt. Det betyder samtidig, at tagets slidlag bliver tykkere end normalt. Hvis dine tagplader derimod er i dårlig stand, benytter vi en grundmaling, inden vi påfører selve malingen.

Vi bruger håndkraft, så intet overses

For at sikre at intet bliver overset, håndmaler vi eksempelvis kanter, når det er nødvendigt. Alt sammen for at få dit tag til at fremtræde så smukt som muligt. Den grundige maling sørger samtidig for, at dit tag får tilført et slidlag og dermed kan holde sig flot i lang tid på trods af de skiftende danske vejrforhold.

Premium tagmaling – kun det bedste er godt nok

I forhold til at opnå det bedste resultat har den rigtige maling meget at sige. Derfor har vi nøje testet de mange typer maling, der er tilgængelige på markedet. Da vi sætter pris på kvalitet, har vi valgt at samarbejde med Danmarks førende leverandører indenfor tagmaling Iso Paint Nordic A/S og Nowocoat, der er Europas førende tagcoatingekspert.
Når den afsluttende imprægnering med kvalitetsmaling er afsluttet, fremstår taget igen som nyt og kan holde sig flot i flere år fremover.

Et væld af farver

Få lige den farve, du drømmer om. Se eksempler på farver her:

Farveprøver til tagmaling hos Tagrens A/S

Prøv det selv: Leg med farverne

Når dit tag skal males, kan du vælge mellem et utal af forskellige farver. Du kan få en idé om de mange muligheder ved at kigge på farvekortet her på siden. Men hvorfor ikke se dit hus med den rigtige tagmaling? Prøv Nowocoats lettilgængelige program til at designe og se forskellige farver på dit hus.

Upload et billede af dit eget hus, mal taget og se den store forskel.

Op til fem års skriftlig garanti på tagrensning og tagmaling

Vi er stolte af vores ekspertise og giver derfor op til fem års garanti på det arbejde, vi udfører. Kontakt os allerede i dag for mere information.

Fordele ved tagrensning og tagmaling:

  • Renset og malet tag – næsten som nyt
  • Højtryksrensning fjerner alle alger
  • Spar penge ved tagrensning fremfor et tagskift
  • Udgangspunkt i det enkelte tag
  • Forebyggende desinficering- mindsker algeangreb fremover
  • Kun godkendte, miljørigtige produkter
  • Taget får tykkere slidlag- mere modstanddygtigt overfor det danske vejr
  • Frit valg mellem alle farvenuancer hos førende malingsleverandører

JA TAK!

Jeg ønsker at modtage et tilbud
Udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud tilpasset dit hus og dine behov.
Illustration af fugl på tag

Vi sidder klar
ved telefonen

Ring til os på

72 40 70 40

og få et gratis og
uforpligtende tilbud