Rens dine tagrender og undgå fugtskader.

Dine tagrender skal tømmes cirka hvert halve år. Ellers kan de blive årsag til store skader på dit hus. Tagrender kan være udformet på mange kreative måder, men funktionen er uanset form temmelig ordinær og altid den samme – nemlig at lede vandet væk fra dig hus og ned i kloakken, så du undgår fugt- og vandskader på tag, murværk og kælder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tagrenderens. Ring på tlf. 7240 7040 , skriv til os på info@tagrens.dk eller udfyld formularen her:

Vand er desværre ikke det eneste, der finder vej ned i dine tagrender

Du bør få renset tagrender regelmæssigt ca. hvert halve år

Forsikringen dækker sjældent skader, der følger af tilstoppede tagrender

Hvordan fungerer det?

V tilbyder en grundig rens af dine tagrender, så alt, hvad der hedder blade, mos fuglereder (jep; det sker) og andet snavs fjernes. Vi arbejder med en maxhøjde på 6 meter.

Når vi udfører en tagrenderens, starter vi altid med at danne os et overblik over, hvor slemt det står til. Med et kamera, undersøger vi graden af tilstopning samt mængden af blade og slam, som skal fjernes.

Herefter går vi grundigt til værks med vores moderne udstyr. Dette omfatter, blandt andet en særlig støvsuger med påmonteret kamera, som effektivt fjerner blade og snavs. Bonus med kameraet er, at der ikke havner noget i støvsugeren, som ikke skal havne der. Det kunne f.eks. Være juniors ynglings pokémonfigur, som har været forsvundet siden den blev brugt som ammunition i slangebøssen sidste sommer – eller hvad ved vi…

Vi sørger selvfølgelig for grundig oprydning, og du slipper helt for selv at skulle have fingrene i den ofte meget lidt appetitlige masse, som samler sig i dine tagrender.

Lad os klare det beskidte arbejde

Selvfølgelig kan du klare opgaven selv, men hvis du har andet at bruge din tid på end at stå med hænderne i klistrede blade, så kontakt os. Vi klarer opgaven på rekordtid, og vi rykker hurtigt ud på hele Sjælland.