72407040 info@tagrens.dk

Fliserens & Imprægnering:  Nyt liv til dine fliser

Billede af før og efter fliserensning

Plettede fliser skæmmer huset

De fleste husejere kender det – Du kommer hjem til villaen og det første syn, der møder dig i indkørslen, er de grålige, triste fliser, der ikke bare har mistet farven, men faktisk er fuldstændig overstrøede med flisepest og mosbegroede. De hvide, grønne og sortplettede fliser fanger blikket, skæmmer og fjerner fokus fra dit ellers flotte og velplejede hus.

Undgå fliseskift ved fliserens

Det kan være svært selv at holde fliserne fri for algevækst, olie, fedt og snavs, ligesom mos ofte gror sig fast mellem fliserne. Det gør alt sammen fliserne kedelige at se på. For fliser er bare pænest, når de er ensfarvede.

Men der er hjælp at hente, og du behøver ikke skifte fliserne for at få dem til at fremstå som nye. Alt, du behøver gøre, er, at bestille en fliserensning hos Tagrens A/S.

Flottere fliser end naboen

Når man bor i Danmark, er det ikke til at komme udenom. Klimaet er bare fugtigt, og det har desværre rigtig meget at sige i forhold til udvikling af algevækst og flisepest, der viser sig som sorte, gule, grønne og hvide pletter på dine fliser. Uanset om det drejer sig om indkørslen eller havegangen, så ser det bare ikke kønt ud og jo længere, du lader stå til, jo værre bliver det, og jo mere har du brug for en fliserens.

Men dine fliser kan hurtigt blive ligeså flotte som nye. Endda uden at du behøver at få omlagt hele terrassen, for en fliserensning kan nemt give dine fliser det kosmetiske løft, der får din have eller havegang til fremstå smukkere og dit hus til at tage sig bedre ud på vejen.

En langsigtet investering med rens og imprægnering

Dit hus og have er dit ansigt udadtil i forhold til bolig, ligesom din beklædning er det i forhold til din personlige fremtræden. Derfor skal det være pænt. Men det er ikke den eneste grund til, at du skal rense dine fliser. Faktisk er fliserens en langvarig investering, der gør dine fliser mere robuste og modstandsdygtige overfor alger og flisepest fremover. 

Når dine fliser bliver angrebet af alger og mos, fungerer de som en svamp, der tillader fugten at sive ned i fliserne via rødderne. Det kan hurtigt blive et problem, for når frosten kommer, udvider rødderne sig, og der kan komme frostsprængninger.

Men dette kan du undgå, når du får behandlet dine fliser med fliserens og en imprægnering.

Billede af før og efter fliserensning ved pool

Lang levetid for dine fliser med fliserens og imprægnering

Fordi vi med mere end 20 år i branchen er specialister, er vi fagligt stolte af vores arbejde. Vi ved, at når vi giver dine fliser en behandling, betyder det lang levetid for dine fliser. De gode egenskaber, som man opnår eksempelvis med imprægnering, betyder, at fliserne er mere robuste i år frem.

Så bestil en fliserensning og nyd dine smukke fliser i flere år fremover. Gå eventuelt flere sammen på vejen og få rabat.

15 års garanti med vores serviceaftale

Det allerbedste du kan gøre er at sikre dig, at din indkørsel eller terrasse altid er velholdt – derfor er det oplagt at vælge en serviceaftale. Vores årlige serviceaftale inkluderer årlige eftersyn, og når du er tilmeldt ordningen, får du 15 års garanti. På den måde har du altid flotte fliser fri for al algevækst og flisepest, der begge tages i opløbet på et tidspunkt, hvor sporerne er så mikroskopiske, at de ikke er synlige. På den måde er dine fliser pæne hele tiden.

Fordele ved imprægnering:

  • Fliserne får nyt liv
  • Overfladen friskes op
  • Der kommer vandperleeffekt
  • Hindrer fugt og vandindtrænging
  • Vanskeliggør begroning og misfarvning af mos, alger og sort skimmelsvamp
  • Reducerer muligheden for, at olier, smuds og madrester kan hæfte på overfladen
  • Forhindrer, at overfladen og materialet frostsprænges og nedbrydes
  • Tåler rengøring og afvaskning
  • Forhindrer saltudblomstring
Få et godt tilbud nu!