72407040 info@tagrens.dk

Facadebehandling – en effektiv vej til en indbydende facade

Så godt som nyt til en brøkdel af prisen

Luftforurening eksempelvis fra trafikken tærer på husfacader, ligesom det danske klima med det høje niveau af fugt også er hårdt for facaderne. Det betyder nemlig, at forskellige vækster har gode betingelser for at sætte sig fast på murene, og mange facader bliver angrebet af alger, mug, skimmel og lav ligesom smuds misfarver husmurene.
Det får typisk bygningerne til at se gamle og slidte ud.
Men med en facaderensning kan det blive fortid.

En unik løsning

Inden vi behandler en facade, kigger vi grundigt på bygningens og murens tilstand for ikke to huse eller mure er ens.
Vi kommer altid ud for at vurdere og tage facaden i øjesyn, inden vi foreslår en løsning, der altid tager udgangspunkt i din bygnings særlige karakteristika. Og selvfølgelig er vores tilbud altid uforpligtende.

Vejen til en smuk mur

Alle sporer fra alger, lav og pest kan sagtens fjernes men hvilken metode, der skal benyttes, afhænger både af murens tilstand og hvilket materiale, facaden er fremstillet af.

Den typiske fremgangsmåde er at rense muren for alger, lav og andre vækster, hvorefter den behandles med en form for algebehandling som desinficering.

Forebyggende imprægnering

Efter vi har udført en facaderensning og algebehandlet murværket, imprægneres facaden. Imprægnering er en form for forebyggende behandling, der resulterer i, at alger og skimmel får langt sværere betingelser for at hæfte på muren fremadrettet. Samtidig er imprægneringen vandafvisende, hvilket giver beskyttelse mod vejrfænomener som eksempelvis slagregn.
Når en forebyggende imprægnering foretages jævnligt betyder det, at facaderne ikke skal renses. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget en imprægnerende facadebehandling med jævne mellemrum.

Få et godt tilbud nu!

Vi sidder klar
ved telefonen

Ring til os på

72 40 70 40

og få et gratis og
uforpligtende tilbud