Få en indbydende facade med vores populære facadebehandling.

Det danske klima med det høje niveau af fugt er hårdt for facaderne. Det samme er luftforureningen. Forskellige vækster har gode betingelser for at sætte sig fast på murene, og mange facader bliver angrebet af alger, mug, skimmel og lav, hvilket får bygningerne til at se gamle og slidte ud. Løsningen er en facaderensning. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderensning. Ring på tlf. 7240 7040 , skriv til os på info@tagrens.dk eller udfyld formularen her:

Giv dit hus en ny smuk facade

Så godt som nyt til en brøkdel af prisen

Skræddersyet behandling der passer til dit hus

Hvordan fungerer det?

Inden vi behandler en facade, kigger vi grundigt på bygningens og murens tilstand. Der er ikke to huse eller mure er ens.

Alle sporer fra alger, lav og pest kan sagtens fjernes, men hvilken metode, der skal benyttes, afhænger af murens tilstand og hvilket materiale, facaden er fremstillet af.

Den typiske fremgangsmåde er at rense muren for alger, lav og andre vækster, hvorefter den behandles med en form for algebehandling som desinficering.

Efter vi har udført en facaderensning og algebehandlet murværket, imprægneres facaden. Imprægnering er en form for forebyggende behandling, der resulterer i, at alger og skimmel får langt sværere betingelser for at hæfte på muren fremadrettet. Samtidig er imprægneringen vandafvisende, hvilket giver beskyttelse mod vejrfænomener som eksempelvis slagregn.

Ring eller skriv og få et tilbud på facadebehandling

tlf. 72 40 70 40