Facadebehandling

Det danske klima med det høje niveau af fugt er hårdt for facaderne. Det samme er luftforureningen. Forskellige vækster har gode betingelser for at sætte sig fast på murene, og mange facader bliver angrebet af alger, mug, skimmel og lav, hvilket får bygningerne til at se gamle og slidte ud. Løsningen er en facaderensning. 

Få en indbydende facade med vores populære facadebehandling. Det danske klima med det høje niveau af fugt er hårdt for facaderne. Det samme er luftforureningen. Forskellige vækster har gode betingelser for at sætte sig fast på murene, og mange facader bliver angrebet af alger, mug, skimmel og lav, hvilket får bygningerne til at se gamle og slidte ud. Løsningen er en facaderensning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderensning. Ring på tlf. 7240 7040 , skriv til os på info@tagrens.dk eller udfyld formularen her:

Facadebehandling af hus

Når du vælger os til at behandle din facade, sikrer du dig en udbyder, der giver dig en smuk ny facade. Du får en masse kvalitet i arbejdet, der udføres, og dette får du til en særdeles fordelagtig pris. Når du kontakter os, sørger vi for at skræddersy et behandlingsforløb til dig, som giver dig en behandling, præcis som du vil have den. Med os som din udbyder benytter du dig af en udbyder med mange år i branchen. Den erfaring, som vi arbejder ud fra, går helt tilbage til 1997, hvor vi så dagens lys. Siden dengang har vi levet af at være pligtopfyldende, møde til tiden og ved at give vores kunder en fast og overskuelig pris, så de har vidst præcis, hvad de har skulle betale for det arbejde, som vi har udført. Vi gør vores til at udføre så miljørigtige behandlinger som muligt, hvor vi naturligvis benytter miljøgodkendte produkter. Dertil bruger vi det nyeste udstyr, hvilket også er med til at kvalitetssikre arbejdet, som vi udfører.

På vores hjemmeside har du mulighed for at se før og efter-billeder af vores arbejde. Vi har nemlig samlet en masse før og efter-billeder fra de forskellige projekter, vi har arbejdet med. Netop disse billeder slår en tyk streg under, at vi leverer kvalitet, når vi udfører facadearbejde. Du kan altså forvente høj kvalitet på det arbejde, du får lavet, når du vælger os som udbyder.

Giv dit hus en ny smuk facade

Så godt som nyt til en brøkdel af prisen

Skræddersyet behandling der passer til dit hus

Hvordan fungerer det?

Inden vi behandler en facade, kigger vi grundigt på bygningens og murens tilstand. Der er ikke to huse eller mure er ens. Alle sporer fra alger, lav og pest kan sagtens fjernes, men hvilken metode, der skal benyttes, afhænger af murens tilstand og hvilket materiale, facaden er fremstillet af. 

Den typiske fremgangsmåde er at rense muren for alger, lav og andre vækster, hvorefter den behandles med en form for algebehandling som desinficering. Efter vi har udført en facaderensning og algebehandlet murværket, imprægneres facaden. 

Imprægnering er en form for forebyggende behandling, der resulterer i, at alger og skimmel får langt sværere betingelser for at hæfte på muren fremadrettet. Samtidig er imprægneringen vandafvisende, hvilket giver beskyttelse mod vejrfænomener som eksempelvis slagregn.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Ring eller skriv og få et tilbud på facadebehandling

tlf. 72 40 70 40