Professionel facadebehandling udført på effektiv vis

Klimaet i Danmark er hårdt for din bygnings facade. Det høje indhold af fugt giver anledning til, at der dannes mug, alger, skimmel og lav. Dette får facaden til at se grim og slidt ud. Men heldigvis er der råd for det. Med en effektiv og professionel facadebehandling kan dit hus, etagebygning eller firmadomicil komme til at se flot ud igen.

Tagrens.dk har eksisteret siden 1997 og har en bred erfaring med at behandle facader på alle slags bygninger. Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at få en flot facade igen. Der er absolut ingen grund til at have en grim og kedelig facade, når alt det kræver en en professionel behandling, for at den kan se flot ud igen. Vi har naturligvis det nyeste udstyr samt dygtige medarbejdere, for hvem det er en smal sag at behandle din facade.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderensning. Ring på tlf. 7240 7040 , skriv til os på info@tagrens.dk eller udfyld formularen her:

Facadebehandling af hus med miljøgodkendte produkter

Når du vælger os til at behandle din facade, sikrer du dig en udbyder, der giver dig en smuk ny facade. Du får en masse kvalitet i arbejdet, der udføres, og dette får du til en særdeles fordelagtig pris. Når du kontakter os, sørger vi for at skræddersy et behandlingsforløb til dig, som giver dig en behandling, præcis som du vil have den. Med os som din udbyder benytter du dig af en udbyder med mange år i branchen. Den erfaring, som vi arbejder ud fra, går helt tilbage til 1997, hvor vi så dagens lys. Siden dengang har vi levet af at være pligtopfyldende, møde til tiden og ved at give vores kunder en fast og overskuelig pris, så de har vidst præcis, hvad de har skulle betale for det arbejde, som vi har udført. Vi gør vores til at udføre så miljørigtige behandlinger som muligt, hvor vi naturligvis benytter miljøgodkendte produkter. Dertil bruger vi det nyeste udstyr, hvilket også er med til at kvalitetssikre arbejdet, som vi udfører.

Enhver facadebehandling skal naturligvis udføres med omtanke for miljø, kvalitet og med brugen af professionelt udstyr. Det kan du altid regne med, når du hyrer os til opgaven. Hos Tagrens.dk får du blandt andet fordele som:

  • Miljøgodkendte produkter
  • Det nyeste udstyr
  • Kvalitetsarbejde
  • Dækker hele Sjælland
  • For både private og erhverv


Enhver opgave udføres altid med miljøgodkendte produkter. Måden vi behandler din facade på er også miljørigtig. Du kan derfor altid hyre os til opgaven med ro i maven og med viden om, at miljøet ikke lider unødvendig overlast pga. din behandling af facade. Kvalitetsarbejde er et nøgleord hos Tagrens.dk. Vi sætter en stor ære i at levere et resultat, som du er tilfreds med. Behandlingen af din facade udføres derfor på grundig vis, så du får et smukt og holdbart resultat – med andre ord får du en facade, der er flot at se på i mange år.</p”>

Vi holder til i Nordsjælland, men udfører vores arbejde på hele Sjælland. Vores kunder er både private og erhvervskunder. Det betyder også, at vi har en bred erfaring med at behandle forskellige typer facader på alt fra huse og etageejendomme til erhvervsbygninger. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

På vores hjemmeside har du mulighed for at se før og efter-billeder af vores arbejde. Vi har nemlig samlet en masse før og efter-billeder fra de forskellige projekter, vi har arbejdet med. Netop disse billeder slår en tyk streg under, at vi leverer kvalitet, når vi udfører facadearbejde. Du kan altså forvente høj kvalitet på det arbejde, du får lavet, når du vælger os som udbyder.

 

Tagrens.dk giver altid en fast pris, vores hold møder altid op til tiden, og vi spilder aldrig din tid. Det er kerneværdierne i hele vores eksistensgrundlag. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud! 

 

Giv dit hus en ny smuk facade

Så godt som nyt til en brøkdel af prisen

Skræddersyet behandling der passer til dit hus

Hvordan fungerer det?

Inden vi behandler en facade, kigger vi grundigt på bygningens og murens tilstand. Der er ikke to huse eller mure er ens. Alle sporer fra alger, lav og pest kan sagtens fjernes, men hvilken metode, der skal benyttes, afhænger af murens tilstand og hvilket materiale, facaden er fremstillet af. 

Den typiske fremgangsmåde er at rense muren for alger, lav og andre vækster, hvorefter den behandles med en form for algebehandling som desinficering. Efter vi har udført en facaderensning og algebehandlet murværket, imprægneres facaden. 

Imprægnering er en form for forebyggende behandling, der resulterer i, at alger og skimmel får langt sværere betingelser for at hæfte på muren fremadrettet. Samtidig er imprægneringen vandafvisende, hvilket giver beskyttelse mod vejrfænomener som eksempelvis slagregn.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Ring eller skriv og få et tilbud på facadebehandling

tlf. 72 40 70 40