Slip af med tagets og flisernes grønne skær med algebehandling.

Algebehandling får dit tag til at se ud som nyt. Alle tage kan behandles – tegltag, skifertag, eternittag, betontag, decratag og tagpap. Du kan også få algebehandlet din terrasse, indkørsel, fliser, facader, statuer og andre overflader.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på algebehandling. Ring på tlf. 7240 7040 , skriv til os på info@tagrens.dk eller udfyld formularen her:

Fjern det grønne skær fra tag, terrasser, facader og andre overflader

Forlæng livet på dit tag og dine facader gennem algebehandling

Vi tilbyder en ny og effektiv behandling, der er godkendt af Miljøstyrelsen

Få algebehandlet både tag & fliser en gang om året.

Vi anbefaler, at du får algebehandlet taget mindst én gang om året. Så holdes algerne nede, og taget fremstår pænt og vedligeholdt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før algebehandlingen har effekt. Der kan endda være behov for flere behandlinger, alt efter hvor angrebet taget er. Som regel går der 2-8 uger, før du kan se den fulde effekt af en algebehandling.

Algebehandling med god miljøsamvittighed

Vi kan nu tilbyde en effektiv behandling af taget, fliser, facader etc. med det dansk-producerede algemiddel, der er miljøgodkendt.

Hvordan fungerer det?

Vi fjerner alger fra dit tag eller andre overflader med en effektiv behandling, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Når vi algebehandler, bruger vi en væske, som nedbryder sporer og mikroorganismer. Af hensyn til miljøet fjerner vi blade og skidt i tagrenden, hvorefter vi blokerer den, så væsken ikke løber ud i afløbet. 

Når vores behandling er færdig, opsamler vi overskudsvæsken i tagrenden med et specielt sugemundstykke. Væsken borttransporterer og bortskaffer vi på miljørigtig vis. Proceduren er lovpligtig og kan medføre bøder til både husejer og virksomheden, hvis den ikke overholdes.

Allerede inden for fire uger kan du som regel begynde at se resultatet.

 

Ofte stillede Spørgsmål

Alle tage har gavn af at blive desinficeret. Eksempelvis tegl, decra, beton, skifer, eternit og tagpap.

Jo før, jo bedre. Hvis algerne ikke når at sætte sig fast, kan en enkelt behandling nemlig være nok. Så overvej en algebehandling, også hvis du har et nyt tag, da behandlingen kan virke forbyggende.

Ja, algebehandling egner sig til alle slags tage. Dog skal du regne med, at jo længere tid algerne har fået lov til at brede sig, des flere behandlinger kan være nødvendige. Nogle gange kan op til tre algebehandlinger over tre år være påkrævet for at få algerne helt væk.

Nej. Vi algebehandler kun fra februar til november, da effekten er størst på baggrund af vejret.

Det er svært at sige præcis, for det afhænger af, hvilket tag du har, og hvor medtaget det er. Typisk vil du begynde at se resultater efter fire uger, men det kan godt tage op til et halvt år eller længere.

Vi anbefaler, at du får algebehandlet taget/fliserne mindst én gang om året. Så holdes algerne nede, og taget/fliserne fremstår pænt og vedligeholdt. Jo længere tid alger og mos får lov at vokse, desto længere tid går der, før algebehandlingen har effekt. Der kan endda være behov for flere behandlinger, alt efter hvor angrebet taget/ fliserne er. Som regel går der 2-8 uger, før du kan se den fulde effekt af en algebehandling.

Ja, vi fjerner blade, skidt og snavs og lukker afløbet, inden vi begynder behandlingen. På den måde kan vi suge al overskudsvæsken op efter behandlingen, så den kan blive håndteret miljømæssigt korrekt.

Ja. Når man fjerner alger og mos løbende, undgår man, at rødderne gror fast i de små revner i taget, hvor de suger vand til sig, så taget revner, når frosten kommer. Ved en algebehandling undgår du et dyrt tagskift og forlænger tagets levetid med op til 20 år.

Ring eller skriv og få et tilbud på algebehandling

tlf. 72 40 70 40