72407040 info@tagrens.dk

Vores ydelser

Vi tilbyder alle former for tagrensning, tagmaling, fliserensning, algebehandling og facaderensning. Skulle du ønske selv at stå for det hele, udlejer vi også det materiale og de produkter, du har brug for.

Vi tilbyder:

Tagrensning & tagmaling
Algebehandling
Tagrenderens
Fliserens/imprægnering
Facadebehandling
 Nyt tag

Tagrensning og tagmaling

Før og efter Tagrensning
Er taget blevet trist at se på med algevækst og mos, så lad os rense taget og male det for 1/10  del af prisen for et nyt. Resultatet bliver næsten lige så flot som et nyt tag, og dit hus vil tage sig meget bedre ud.

Fliserensning og imprægnering

Før og efter Fliserensning
Hvis dine fliser er plettede af alger og smuds, fremtræder dit hus ikke vedligeholdt. Giv dine fliser et kosmetisk løft med fliserensning og imprægnering, så dine fliser holder sig smukke i lang tid fremover.

Algebehandling

Tag før algebehandling
Algebehandling af alle former for tage, fliser og facader er vores speciale. Sig farvel til de grønne alger og mindsk risikoen for frostsprængninger med vores desinficerende behandling.

Facadebehandling

Imprægneret mustensvæg
Mange facader fremtræder nedslidte, når algerne har bidt sig fast. Men uafhængig af, om det drejer sig om erhvervsfacader eller private boliger, kan en facaderensning få en bygning til at fremtræde næsten som ny.

Tagrenderens

Tag før algebehandling

Giv nedbøren frit løb og undgå skader på huset.  Vi kan dog på det kraftigste anbefale, at du med jævne mellemrum – meget gerne hvert halve år – ofrer lidt opmærksomhed på dine tagrender. Forsømmer du opgaven, kan det være den direkte årsag til store skader på dit hus.