Tagrensning på Vestsjælland

Hos Tag Rens A/S klarer vi alt indenfor pleje og vedligeholdelse af dit tag.

Vi giver dit tag lige præcis den håndsrækning, det har brug for for at stå imod de mange strabadser, det danske klima byder det.

Vi klarer desuden fliserensning og imprægnering af fliser, så både dit tag og din terrasse kan holde sig flotte i laaaang tid.

Uanset om du bor i Næstved, Slagelse, Holbæk, Ringsted, Kalundborg, Nykøbing Falster, Korsør, Nakskov, Haslev, Vordingborg eller et sted derimellem, så rykker vi hurtigt ud i din by.

Vi har over tyve års erfaring med at hjælpe Vestsjællandske husejere med at holde tag og terrasse fri for uønskede alger, mos og belægninger.

Kontakt os for et tilbud på pleje og vedligehold af tag og belægning.


Bedre sent end aldrig

Har mos og alger allerede et solidt greb om dit tag?

Fortvivl ikke. Hos Tag Rens A/S tilbyder vi en grundig gennemgang af taget forud for påbegyndelsen af en opgave.

Således opdages eventuelle fejl og mangler, som bør udbedres – forhåbentlig i tide.

På daglig basis udsættes tag, fliser og anden udendørs belægning for et enormt pres og daglig slitage i det omskiftelige danske klima.

Slud, regn, sne, sol, vind, visne blade og meget mere har ikke just den bedste indflydelse på tagets holdbarhed eller udseende.

Alger, mos og andre genstridige gevækster trives derimod i allerbedste velgående med de mange vejrmæssige skift, og de får hurtigt etableret sig som faste beboere på matriklen, hvis ikke man plejer og vedligeholder taget.

Hvis de ikke fjernes og holdes nede, kan de over tid være skyld i store og endda uoprettelige skader på tag og underliggende konstruktioner, og det kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse.

En professionelt udført tagrensning forlænger dit tags levetid med op til flere år, og samtidig bliver taget virkelig flot at se på.

 

Slip for mos og belægninger på terrassen
Hos Tag Rens A/S er vi også eksperter i fliserensning.

Vi ved, hvor meget bedre den kolde øl på en varm sommerdag smager, når du ikke bliver distraheret af triste, hvide plamager og mosfyldte fuger.

Med en grundig fliserens og eventuelt efterfølgende imprægnering af fliserne, kan du gå sommeren i møde uden bekymringer.

Ring til os allerede i dag og imødegå sæsonen med god samvittighed og et funklende rent tag samt mos- og algefri fliser og belægning.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud