Tagrensning på Sydsjælland

Tag Rens A/S stræber efter at være din foretrukne tagpartner på Sydsjælland.

Vi har været i tagrensningsbranchen i over 20 år, og vi stræber hver eneste dag efter at skabe de bedste resultater for vores kunder.

Når vi har været forbi, efterlader vi et skinnende rent tag, som holder sig sundt og tæt i mange år frem. Vi renser og imprægnerer også fliser, så hvorfor ikke lade terrassen få en omgang også.

Ring til os allerede i dag og modtag vores uforpligtende tilbud på rensning, maling og imprægnering af dit tag og dine fliser.


Dit hus vil takke dig
Det er sikkert ikke så tit, du tænker på, hvor stor betydning et sundt og tæt tag egentlig har for dit hus og for dets samlede sundhed.

Vælger du at ignorere eller udskyde vedligeholdelsen af dit tag, kan du dog komme til at fortryde det senere.

Det er ikke småting, dit tag skal stå imod i dets daglige kamp for at holde dit hus tørt og tæt. Vind, regn, sne, slud og sol slider enormt på tagkonstruktionen, og inden du har set dig om, er dit tag hjemsted for ubudne og genstridige gevækster som mos, alger og belægninger.

Disse trives upåklageligt i det omskiftelige klima, som vi har i Danark, men det gør dit tag desværre ikke.

Hvis ikke synderne fjernes i tide, kan de resultere i enormt slid og tæring af dit tag.

Hvad værre er, så er skaderne ofte ikke synlige for det blotte øje, og du kan selv tænke dig til, hvad der kan opstå af ubehageligheder i et utæt tag.

Vi anbefaler, at man jævnligt – gerne årligt – gennemgår sit tag for fejl og mangler, så de opdages og kan udbedres i tide.

Det er en rigtig god investering.

Med en grundig tagrensning, imprægnering og maling af taget, er du langt i kampen mod belægninger og tæring.

Vi giver op til fem års garanti på vores arbejde.

Alt, du skal gøre, er at nyde det gode resultat og glæde dig over roen ved tanken om, at der er taget hånd om dit tag.

Og så til fliserne
Dem kan vi jo ligeså godt ordne, når vi alligevel er på besøg.

Tag Rens A/S har mange års erfaring med fliserensning af højeste kvalitet.

Vi efterlader terrassen (næsten) så flot som ny, og med en efterfølgende behandling med imprægnering, slipper du for at kæmpe mod de genstridige vækster i lang tid fremover.

Tag bare en slapper på terrassen og mærk, hvor meget bedre en øl faktisk smager, når man ikke skal bekymre sig om kedelig vedligeholdelse af hus og have.

Kontakt Tag Rens A/S. Vi sidder klar til din henvendelse, og vi tropper hurtigt op til et tag eller en terrasse i “nød” på Sydsjælland.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud