Tagrensning i Vordingborg

Bor du i Vordingborg eller omegn, og trænger dit tag til en tagrensning og lidt kærlig opmærksomhed og rettidig pleje? I så fald er du landet det helt rigtige sted.

Tag Rens A/S tager kyndigt hånd om dit tag. Vi tilbyder alt i vedligeholdelse af taget herunder tagrensning, algebehandling, imprægnering og tagmaling – og tilmed fliserensning og imprægnering af fliserne.

Vi har, gennem vores mere end 20 år i branchen, erhvervet et omfattende kendskab til dit lokalområde, og vi glæder os til også at få det bedste frem i dit tag og din terrasse, samt sikre holdbarheden mange år frem i tiden.

Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på mulighederne for dit tag og dine fliser i 4760 Vordingborg.

Det handler om rettidig omhu
Som husejer har du mange ting at tænke på. Et sundt tag er en af de væsentligste faktorer for et sundt hus.

Vi er eksperter i at sikre holdbarheden af dit tag og få det til at fremstå som nyt i meget længere tid.

Med en professionelt udført tagrensning er du på forkant og slipper for at bekymre dig om ubehagelige overraskelser hen ad vejen.

Mislighold og forsømmelse kan nemlig give store problemer på sigt. Alger, mos of belægninger trives i det omskiftelige, danske vejr – det gør dit tag desværre ikke.

Hvis ikke synderne fjernes i tide, kan det koste dig dyrt.

Taget bliver langsomt tæret og nedbrudt og utætheder kan være skyld i omsiggribende skader på tag og underliggende konstruktioner.

Tag Rens A/S har en professionel tilgang til tagrensning. Vi gennemgår altid taget for eventuelle skader og utætheder, inden vi går i gang.

Vi sørger for grundig afdækning og rydder altid op efter os, inden vi kører igen. Du behøver kun at koncentrere dig om det flotte resultat og den gode fornemmelse i maven.

Fliserne står for tur
Hvorfor ikke ofre lidt på dine fliser, når vi nu alligevel er på besøg? Lad Tag Rens A/S give din terrasse en ordentlig tur og lad dig overraske over resltatet. Vi garanterer, at noboerne vil tro, du har fået nye fliser – hvis ikke vi altså allerede har besøgt dem.

Selv de mest genstridige alger og mos forsvinder som dug for solen, når vores dedikerede medarbejdere går i gang med vores professionelle udstyr. Med en imprægnering til slut holder du de ubudne gæster på afstand i mange år, hvor somrene kan nydes, uden at du skal bekymre dig om fliserensning.

Ring til os i dag og book et tagtjek og få et uforpligtende tilbud på rensning og vedligeholdelse af dit tag og/eller dine fliser.

Vi dækker hele Sjælland, og vi rykker hurtigt ud til dig.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud