Tagrensning i Slagelse

Hos Tag Rens A/S er har vi en drøm om at blive din foretrukne partner, når det kommer til tagrensning i Slagelse og omegn.

Vi har et dedikeret team, som tilgår opgaverne med stor grundighed og professionalisme. Vi tager hånd om dit tag og tilbyder alt i vedligeholdelse, herunder rensning af tag, algebehandling af tag, imprægnering af tag, maling af tag samt fliserens og imprægnering af fliserne.

Du skal ikke bekymre dig om andet end at nyde det flotte resultat og den gode fornemmelse i maven ved tanken om, at dit tag ikke blot skinner som nyt, men tilmed har fået langt flere år lagt til sin levetid.

Ring til os nu og hør mere om, hvad vi kan gøre for dit tag. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde i 4200 Slagelse.

Det gode udseende er kun til pynt
I virkeligheden handler det nemlig om at give dit tag den opmærksomhed og pleje, det fortjener før det er for sent.

Det danske vejr er godt for alger, mos og belægninger – det er desværre bare ikke så godt for dit tag. Med tiden vil de genstridige gevækster få godt fat og tære på tag og tagkonstruktion.

Dette kan give utætheder, som kan nå at forvolde voldsomme og omkostningstunge skader, inden du opdager dem.

Forsømmelse af dit tag kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse på den lange bane. Heldigvis kan du komme problemerne i forkøbet:

Med en rettidig og grundig tagrensning, og efterfølgende maling af taget, er du sikker på, at dit tag har de bedste betingelser for at klare sig mod elementernes rasen og holde sig sundt – og tæt – mange år frem.

Hos Tagrens A/S overlader vi intet til tilfældighederne:

Forud for enhver opgave, gennemgår vi metodisk dit tag for fejl og mangler, som bør udbedres, inden vi går i gang. Vi dækker omhyggeligt af efter os, og vi sørger altid for at rydde helt op, inden vi forlader dig igen.

Hos Tag Rens A/S har vi mere end 20 års erfaring med at få forlænge levetiden på danske tage, og vi elsker at se vores kunders glade smil, når en opgave er løst til perfektion.

Rene fliser før sommer?
Book en fliserensning alene eller sammen med din tagrensning. VI garanterer en næsten ny terrasse, så du kan nyde sommeren i liggestolen i stedet for på knæ med skurebørste og algebekæmpningsmiddel.

Vores topprofessionelle udstyr betjenes af lige så professionelle medarbejdere, som sætter en ære i det gode og holdbare resultat. Med en algebehandling til slut, behøver du ikke ringe til os igen før om mange år.

Kontakt os allerede i dag. Vi dækker hele Sjælland, og vi rykker hurtigt ud til dit område.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud