Tagrensning i Roskilde

Tag Rens A/S er din trofaste partner i Roskilde og omegn.

Vi har, gennem mange år, høstet stor erfaring i netop dit område, og vi tager meget gerne endnu en tur og føjer dit tag til samlingen af funklende rene tage og terrasser i Roskilde.

Med vores ekspertise og grundige tilgang til vores arbejde med tag- og fliserensning er du nemlig sikret et flot og holdbart resultat – hver gang.

Vi klarer alle typer af vedligeholdelsesopgaver på dit tag, herunder for eksempel tagrensning og tagmaling, algebehandling, imprægnering af taget samt fliserensning og imprægnering af fliser.

Med Tag Rens A/S i hånden får du (næsten) et helt nyt tag og en ny terrasse.

Kontakt os allerede i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i 4000 Roskilde.

Det handler ikke kun om at se godt ud
Det danske vejr slider på tag og tagkonstruktion. Mos, alger og belægninger kan være skyld i nedbrud og utætheder, hvis ikke de bliver bekæmpet i tide.

Tag Rens A/S tager kyndigt hånd om dit tag og foretager tagrensning, algebehandling, imprægnering og til sidst maling af taget for et flot resultat, der forlænger holdbarheden på dit tag med mange år.

Det betaler sig at være på forkant, når det kommer til vedligeholdelse af tag. Mislighold og forsømmelse kan give nogle ubehagelige overraskelser og kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse for dig og dit hus.

Forlæng tagets levetid med en grundig tagrensning i tide, så har du ro i maven i mange år frem.

Hos Tag Rens A/S går vi op i at gøre vores arbejde ordentligt. Vi sørger altid for at dække af og rydde op efter os. Så skal du nemlig kun koncentrere dig om at nyde resultatet.

Lad ikke flisepest ødelægge din sommer
Vi tilbyder nemlig også fliserensning i topkvalitet. Med os ved roret, er din terrasse fri for alger i et snuptag, og vælger du at tilkøbe en imprægnering, behøver du ikke se os igen i mange år.

Vi stiller med motiverede medarbejdere og udstyr af bedste kvalitet og gør din terrassen (næsten) som ny.

Lad os tage hånd om dit tag og din terrasse i tide: Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Sjælland.

Se eksempler på tagrensning og fliserensning i Roskilde og omegn herunder – måske har vi allerede været forbi din nabo.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud