Tagrensning i Ringsted

Tag Rens A/S er din trofaste partner, når det kommer til pleje og vedligeholdelse af dit tag.

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor branchen. Med os ved hånden er du sikker på et professionelt udført stykke arbejde hver gang.

Bor du i Ringsted eller omegn, og trænger dit tag til en tagrensning, så behøver du ikke lede videre.

Vi rykker hurtigt ud, med vores team af professionelle og erfarne medarbejdere, og forlænger dit tags levetid med mange år.

Taget tager sig ud fra sin bedste side lang tid efter, vi er kørt igen.

Vi tilbyder både tagrensning, tagmaling, algebehandling og imprægnering samt fliserensning og imprægnering af fliserne

Kontakt os i dag, og lad os give et uforpligtende tilbud på tag- og fliserensning i 4129 Ringsted.

Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde.

Det er ikke nok at se godt ud
Udover æstetikken, tager vi også hånd om dit tags sundhed. At holde dit hus tørt og sundt er nemlig en daglig og hård kamp for dit tag.

Vind og vejr er ihærdige modstandere, som stædigt tærer på tag og tagkonstruktion. Tag Rens A/S er en værdifuld allieret i denne kamp, og vi giver taget de bedste forudsætninger for at klare sig i kampen mod elementernes rasen.

Alger og mos samt belægninger er genstridige bæster, som med tiden får så godt fat, at de kan forårsage uoprettelige skader i form af tæring og utætheder.

Ofte opdager du det først, når det er for sent, og skaden er sket. For os er det derfor en selvfølge at foretage en grundig og metodisk gennemgang af dit tag, før vi begynder arbejdet.

Eventuelle skader og fejl, som bør udbedres, opdages i tide, så vores arbejde altid udføres på et sundt og holdbart tag.

Det eneste du skal gøre er at nyde resultatet og varme dig ved den gode mavefornemmelse, det giver at vide, at der er taget hånd om dit tag.

Selvfølgelig dækker vi grundigt af og rydder op efter os, inden vi betragter en opgave som afsluttet.

Vi tilbyder også grundig fliserens
Det er nemlig ikke noget, du sådan lige gør på en søndag formiddag. At få fliserne fri for alger, mos og andet skidt er langt nemmere for en fagmand end for en almindelig dansk husejer.

Du sparer dig selv for et enormt besvær og mange timers hårdt slid, når du booker en professionel fliserensning hos Tag Rens A/S.

Vi efterlader din terrasse (næsten) som ny, og så er det bare at knappe de kolde øl op og nyde sommeren på rene, algefri fliser – god fornøjelse.

Ring til os og hør, hvad vi kan gøre for dit tag og dine fliser.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud