Tagrensning i Nykøbing Falster

Bor du i Nykøbing Falster eller omegn, og trænger dit tag til en tagrensning, lidt kærlig opmærksomhed og en gang maling? Så er du kommet til de rigtige.

Tag Rens A/S er din trofaste partner, når det kommer til tagrensning, algebehandling, imprægnering og maling af tag samt fliserensning og imprægnering af fliser i 4800 Nykøbing Falster og omegn.

Gennem vores mere end 20 år i branchen, har vi erhvervet et omfattende kendskab til dit lokalområde, og vi vil elske at føje dit tag og din terrasse til samlingen af skinnende rene og sunde tage og fliser i vores kølvand.

Ring til os nu og book et tagtjek og et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af dit tag og din terrasse.

Det er ikke bare kosmetisk
Rens og maling af taget er ikke kun kosmetisk.

Det er både en fornuftig og langsigtet investering at give dit tag den bedste behandling i tide. Vind og vejr er nemlig hårde for tag og tagkonstruktion: Alger, mos og belægninger giver voldsomme skader, hvis ikke de bliver fjernet i tide.

Det kan ende med at blive en meget bekostelig affære. Når du som husejer opdager skaden er det ofte allerede for sent, og du må punge ud til enten en gennemgribende renovering- eller en total udskiftning af taget.

Vi fjerner synderne i tide med en professionelt udført tagrensning, og efterfølgende maler vi taget to gange. På denne måde får du et tag, der skinner som nyt og holder sig sundt i rigtig mange år frem.

Selvfølgelig skal du ikke tænke på oprydning efterfølgende.

Vi dækker grundigt af forud for påbegyndelsen af arbejdet, og vi rydder altid op efter os, når vi er færdige. Du skal blot læne dig tilbage og nyde udsigten.

Skal vi klare fliserne også?
Når vi alligevel er på besøg, er det næsten dumt at stå med besværet selv ikke?

Tag Rens A/S har i mange år også tilbudt fliserensning. VI har branchens absolut bedste udstyr, og vores erfarne medarbejdere klarer rensningen af dine fliser til UG!

Er du træt af at blive distraheret af grimme alger og mos mellem fliserne, når du nyder en kold øl eller en is på terrassen? Så lad os klare ærterne, så du kan nyde den danske sommer i ro og fred.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for dit tag og dine fliser.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud