Tagrensning i Næstved

Hos Tag Rens A/S er det vores mål at blive din trofaste partner i Næstved og omegn.

Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vores omfattende erfaring omsætter vi hver dag til glade kunder og skinnende rene og sunde tage.

Vi klarer alt i pleje og vedligeholdelse af dit tag herunder tagrensning, tagmaling, imprægnering og algebehandling.

Ring til os, og lad os tage en snak om, hvordan vi bedst kan sikre holdbarheden på dit tag i 4700 Næstved.

Udseendet er ikke alt
Vind og vejr slider på dit tag og på tagkonstruktionen. Belægninger, alger og mos kan med tiden få fat og langsomt gennemtære taget og forårsage utætheder.

Ofte opdager du først problemet, når det er for sent, og der er sket uoprettelig skade på taget og på de underliggende konstruktioner.

Hos Tag Rens A/S tager vi hånd om dit tag i tide. Med en tagrensning forlænger du tagets levetid med mange år. Vi maler efterfølgende taget to gange, så det fremstår som nyt i lang tid.

Forud for alle opgaver gennemgår vi metodisk dit tag, så eventuelle problemer opdages og udbedres i tide.

Det kan nemlig godt betale sig at være på forkant, når det kommer til vedligeholdelse af dit tag. Med Tag Rens A/S ved hånden sparer du dig selv for ubehagelige overraskelser.

Alt du selv skal gøre er at læne dig tilbage og nyde det flotte resultat og den varme følelse i maven ved tanken om, at du ikke længere skal bekymre dig om dit tags sundhed.

Vi klarer også fliserne
Gider du heller ikke tilbringe sommeren på knæ på terrassen med skurebørste og algemiddel, og har du dårlige erfaringer med det syre og besværlige udlejningsudstyr til fliserensning?

Så lad Tag Rens A/S klare skærene for dig. Vi har mange års erfaring med professionelt udført fliserensning, og når vi er kørt, fremstår din terrasse næsten som ny.

Så er det bare frem med liggestole, kolde øl og badebassin til ungerne – god sommer!

Kontakt os nu. Vi dækker hele Sjælland, og vi rykker hurtigt ud i dit område.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud