Tagrensning i Lyngby

Tag Rens A/S stræber efter at være din trofaste partner i Lyngby og omegn.

Gennem mange år, har vi høstet stor erfaring med tag- og fliserensning i netop dit område. Vi føjer meget gerne dine til samlingen af skinnende rene tage og funklende fliser i Lyngby.

Med vores grundige tilgang til vores arbejde med tagrensning samt fliserensning, er du altid sikker på et flot og holdbart resultat.

Hos Tag Rens A/S tager vi hånd om vedligeholdelsen af dit tag og dine fliser.

Vi klarer for eksempel fliserensning, imprægnering af fliser, tagrensning og tagmaling, algebehandling samt imprægnering af taget. Med os som partner får du (næsten) helt nye fliser og nyt tag, som kan holde sig flot og tæt i mange år frem.

Ring til os i dag, og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i 2800 Kongens Lyngby.

Det handler ikke kun om æstetikken
Det danske vejr slider på tagkonstruktionen.

Alger, mos og belægninger kan være skyld i nedbrud og utætheder, hvis de ikke opdages og bekæmpes i tide.

Tag Rens A/S tager vare på dit tag. Vi foretager algebehandling, tagrensning, imprægnering og til sidst maling af taget. Vi garanterer et flot resultat, som forlænger holdbarheden af dit tag med flere år.

At være på forkant betaler sig, når det kommer til vedligeholdelse af tag og tagkonstruktion. Forsømmelse og mislighold giver meget ofte nogle grimme overraskelser, og det kan hurtigt blive en temmelig dyr fornøjelse.

Tagets levetid kan heldigvis forlænges betydeligt med en grundig tagrensning udført i tide – og så har du ro i maven og kan koncentrere dig om vigtigere ting.

Hos Tag Rens A/S går vi meget op i at udføre vores arbejde ordentligt – hver gang. Vi dækker af og rydder op efter os selv, inden vi kører igen. Det eneste du skal tænke på, er at nyde et flot resultat.

Fliserne kan også få en tur
Har du overvejet at kaste dig ud i en “do-it-your-self” fliserensning?

Lad være!

Hos Tag Rens A/S tilbyder vi at klare det for dig. Det sparer dig for meget besvær enten med skurebørsten eller udlejningsudstyret. Vi efterlader altid en terrasse, der skinner som ny.

Naboer og andre forbipasserende vi med garanti undre sig over, hvordan du så hurtigt har fået lagt nye fliser.

Vores professionelle udstyr og erfarne medarbejdere klarer arbejdet på rekordtid, så du kan fokusere på at bruge terrassen i stedet for at rense den.

Interesseret i et uforpligtende tilbud? Ring til os allerede i dag. Vi dækker hele Sjælland – også Lyngby.

Se eksempler på tagrensning og fliserensning i Lyngby herunder – det kan være, vi allerede har været på besøg hos din nabo.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud