Tagrensning i Køge

Bor du i Køge eller omegn, og har du brug for en grundig og professionelt udført tagrensning eller fliserensning?

Så behøver du ikke lede længere.

Hos Tag Rens A/S har vi nemlig mere end 20 års erfaring med at forlænge holdbarheden på danske tage, samt sikre dem mod vind og vejr.

Udover tagrensning tilbyder vi alt i vedligeholdelse af dit tag, for eksempel algebehandling af taget, imprægnering af taget og ikke mindst maling af taget samt fliserensning og imprægnering af fliser.

Dit tag får en grundig ansigtsløftning og viser sig fra sin bedste side. Tilmed forlænger vi tagets levetid med mange år.

Ring til os i dag, så giver vi et uforpligtende tilbud på en tagrensning eller fliserensning i 4600 Køge.

Hellere i dag end imorgen
Rettidig omhu betaler sig, når det kommer til pleje og vedligeholdelse af dit tag.

Regn, blæst, sol og frost er nemlig hårde ved tag og tagkonstruktion. Alger, mos og andre belægninger får hurtigt fat, og de genstridige gevækster elsker at skabe problemer for danske husejere.

Der kan hurtigt opstå tæring og utætheder i dit tag – endda uden, du bemærker det. I hvert fald ikke før det er for sent, og skaden er sket. Det kan blive en voldsomt dyr fornøjelse at udskyde vedligeholdelsen af dit tag.

Heldigvis har vi løsningen: Vi står klar til at udføre en grundig tagrensning og give dit tag de bedste forudsætninger for at klare sig i kampen mod elementernes rasen.

Vi tilgår enhver opgave med lige stor grundighed og professionalisme. Det er obligatorisk for os at foretage en metodisk gennemgang af dit tag, inden vi påbegynder arbejdet.

Den løsning, vi tilbyder er nemlig ikke kun kosmetisk.

Du kan være sikker på, at vi passer godt på din have og øvrige omgivelser. Vi dækker altid af, inden vi går i gang, og inden vi giver hånden til farvel, har vi ryddet alting op igen.

Du skal bare lægge hovedet tilbage og nyde synet af dit tag, der skinner som nyt og varme dig ved den gode, trygge mavefornemmelse.

Overvejer du en ny terrasse?
Det er slet ikke nødvendigt. Tag Rens A/S tilbyder nemlig markedets bedste og mest grundige fliserensning.

Vi rykker ud til de mest algebefængte og mosbegroede fliser. Efter en omgang med vores topprofessionelle udstyr, betjent af vores erfarne og dedikerede medarbejdere, ser dine fliser (næsten) ud som nye.

Drop besværet med at leje udstyr og giv dig endelig ikke i kast med skurebørsten – medmindre du vil være sikker på, at projektet varer lige til frosten sætter ind.

Lad Tagrens A/S klare opgaven for dig. Så kan du nyde sommeren på en ren terrasse.

Kontakt os nu. Vi står klar til at rykke ud til dit tag og dine fliser.

Her viser vi nogle eksempler på tagrensning og fliserensning i Køge og omegn. Har vi været forbi din nabo?

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud