Tagrensning i Holbæk

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle tage bare holder sig flotte, rene og fri for mos, alger og belægninger? Det er med stor sandsynlighed, fordi Tag Rens A/S har været forbi.

Med over 20 år i branchen og utallige rene, danske tage på samvittigheden, er det vores overbevisning, at vi er den foretrukne tagpartner på Sjælland.

Bor du i Holbæk eller omegn, og drømmer du om et skinnende rent tag, så er du havnet det rigtige sted.

Ring til os i dag og lad os give dig et godt tilbud på din tagopgave. Vi er altid hurtigt på pletten i 4300 Holbæk.

Tag hånd om taget
Det er nok ikke det, du tænker mest på, men et sundt og tæt tag har afgørende betydning for dit hus samlede sundhed – og holdbarhed.

Hver eneste dag kæmper dit tag en brav kamp mod elementernes rasen. Omskiftelighed kendetegner det danske klima, og ubudne gæster som mos, alger og belægninger trives i bedste velgående.

Har disse ubudne gæster først fået godt greb om dit tag, kan de forsage store skader.

Værst af alt er, at mange af disse skader først opdages, når det er for sent, og det ender alt for tit med voldsomme indhug i vedligeholdelseskontoen.

Hvis du er opmærksom på dit tag, kan du heldigvis komme problemerne i forkøbet. Hos Tag Rens A/S tilbyder vi et grundigt tagtjek forud for påbegyndelsen af en tagrensning – eller tagmalingsopgave. Således er du sikker på, at eventuelle utætheder eller fejl og mangler opdages og kan udbedres, før det er for sent.

Vi har en ordentlig og professionel tilgang til vores arbejde og forud for enhver opgave, sørger vi altid for grundig afdækning, så vi skåner omgivelserne mest muligt.

Når vi kører efter endt opgave, har vi selvfølgelig ryddet helt op efter os selv igen.

Du skal bare slappe af og nyde synet af et skinnende rent tag og følelsen af ro i maven ved tanken om, at der er taget hånd om dit tag.

Lad os klare fliserne også
Hos Tag Rens A/S har vi også mange års erfaring med rens- og imprægnering af fliser og udendørs belægning.

Bliver du også svedt ved tanken om de mange timer med skuren, skrubben og behandling, du har i vente i kampen mod de genstridige hvide belægninger på terrassen og mosset mellem fliserne?

Så lad os klare opgaven for dig. Med vores professionelle udstyr, er fliserne rene på ingen tid, og vi tilbyder endda en imprægnering, som sørger for at holde terrassen flot i lang tid efter, vi er kørt.

Er det nu, du skal have ordnet tag og fliser, så kontakt os endelig. Vi står klar til at løse din opgave – hurtigt og til perfektion. Hele Sjælland er indenfor vores område, og vi har allerede flere tilfredse kunder i 3300 Holbæk.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud