Tagrensning i Hørsholm

Vi er din trofaste partner, når det kommer til al vedligeholdelse af dit tag og belægning herunder tagrensning, algebehandling, imprægnering og tagmaling samt fliserensning og imprægnering af fliser.

Gennem vores mere end 20 år i branchen, har vi fået et omfattende kendskab til området i og omkring Hørsholm.

Vi glæder os til at få det bedste frem i dit tag og dine fliser og lægge mange flere år til deres levetid.

Ring allerede idag og modtag et godt og uforpligtende tilbud på tagarbejde i 2979 Hørsholm.

Få styr på dit tag i tide
Som husejer har du sikkert rigtig mange ting om ørerne.

Dit tags sundhed er en af de væsentligste faktorer for dit hus velstand.

Hos Tag Rens A/S sikrer vi holdbarheden af dit tag. Vi sørger for, at taget fremstår flot, og vi lægger flere år til tagets levetid. Så har du nemlig én ting mindre at tænke på.

En professionelt udført tagrensning giver dig et forspring i kapløbet mod alger, mos og belægninger, som ellers kan være skyld i omsiggribende skader på tag og tagkonstruktion.

Forsømmer du at vedligeholde dit tag, kan det give store problemer på sigt.

Hos Tag Rens A/S har vi en grundig og professionel tilgang til tagrensning. Vi gennemgår taget for skader og utætheder, inden vi påbegynder arbejdet.

Vi rydder altid op efter os, inden vi kører og sørger selvfølgelig også for grundig afdækning, så vi sviner så lidt som muligt. Du skal blot koncentrere dig om det flotte resultat og få roen i maven.

Giv terrassen lidt kærlig pleje
Har naboen lige fået lagt nye fliser, og fremstår dine egne triste og kedelige ved siden af?

Med en fliserensning udført af vores dedikerede medarbejdere, får du en (næsten) ny terrasse til langt under halvdelen af den pris, din nabo har givet. Vælger du også en imprægnering af fliser, så er du sikret en flot terrasse i lang tid. Vores dedikerede medarbejdere sætter en ære i at levere et fejlfrit resultat – hver eneste gang.

Kontakt os og book et tagtjek, en tagrensning eller en fliserensning allerede i dag. Vi dækker hele Sjælland, og vi er klar med hurtig udrykning i Hørsholm og omegn.

Her kan du se nogle eksempler på arbejde, vi har udført i Hørsholm og omegn. Er der nogen, du kender imellem?

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud