Tagrensning i Hillerød

Hos Tag Rens A/S har vi mere end 20 års erfaring med at sikre danske husejere tag over hovedet og ro i maven.

Bor du i Helsingør eller omegn, og trænger dit tag til en tagrensning og din terrasse til en fliserensning? Så kan du godt indstille eftersøgningen.

Hos Tag Rens A/S har vi mere end 20 års erfaring med tag- og fliserensning i Hillerød og omegn.

Vi tilbyder alt i vedligeholdelse af dit tag og dine fliser herunder: rensning, imprægnering, algebehandling samt maling af taget, og vi garanterer et holdbart og flot resultat – igen og igen.

Det er vores mål, hos Tag Rens A/S, at være den foretrukne partner, når det kommer til vedligeholdelse af tag og fliser. Derfor lægger vi os altid i selen for at sikre tilfredse kunder samt flotte tage og udendørs belægninger.

Kontakt os og lad os informere dig om mulighederne med dit tag i 3400 Hillerød.

Det handler ikke kun om det ydre
Det er en rigtig god idé at være på forkant og yde rettidig omhu, når det kommer til pleje og vedligeholdelse af dit tag.

Det danske vejr slider på taget året rundt, og lige så stille får alger, mos og andre ubehageligheder fat. De kan gøre uoprettelig skade, hvis ikke de fjernes i tide, og det kan blive rigtig dyrt at vente.

Heldigvis kommer du langt med en grundig tagrensning foretaget af vores professionelle team.

Dit tag får en ansigtsløftning, som pifter op og lægger flere år til tagets levetid. Vores kompetente og omhyggelige medarbejdere sørger altid for at dække godt af og rydde op efter endt arbejde. Vi synes nemlig ikke, der skal være noget, som forstyrrer vores tilfredse kunder i at nyde det gode resultat.

Ring til os allerede i dag og book tid til et gratis tagtjek, og lad os give dig et uforpligtende tilbud på en tagrensning.

Fliserne kan også få en omgang
Gennem mange år har Tag Rens A/S også tilbudt fliserensning. Vi er eksperter i at spare danske haveejere for mangt og meget besvær med genstridige alger og mos mellem fliserne der som flisepest kan være svært at komme af med.

Lad os tage kampen for dig. Vi møder op med branchens absolut bedste udstyr, og vi klarer opgaven på rekordtid.

Vores grundige medarbejdere sætter en ære i at efterlade funklende rene fliser – det bedste udgangspunkt for en god sommer på din terrasse.

Se eksempler på tagrensning og fliserensning i Hillerød og omegn herunder. Måske kan du kende et tag eller to.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud