Tagrensning i Helsingør

Vi garanterer et flot og langtidsholdbart resultat – hver gang. Vi tilbyder også fliserensning, så både dit tag og din udendørs belægning kan fremstå flot i lang tid.

Vores team af kompetente og erfarne medarbejdere står klar til at udstyre dit tag og dine fliser med de absolut bedste forudsætninger for at klare sig i kampen mod det omskiftelige, danske vejr.

Vi tilbyder alt i vedligeholdelse af tag og fliser, for eksempel fliserensning, imprægnering af fliser, tagrensning, imprægnering, algebehandling af taget og selvfølgelig prikken over i’et; maling af taget.

Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde i 3000 Helsingør.

Det handler om mere end det gode udseende
Som husejer har du mange ting at spekulere på. Pleje og vedligeholdelse af dit tag er en af de absolut vigtigste.

Et tæt og sundt tag er alfa og omega for et sundt hus. Dit tag kæmper en daglig kamp mod vejr og vind. Tag Rens A/S er en trofast allieret i denne kamp.

Vi tilbyder en grundig udført tagrensning, og efterfølgende maler vi taget to gange. Forud for påbegyndelsen af vores arbejde, foretager vi altid en metodisk gennemgang af dit tag, så eventuelle fejl og mangler opdages i tide.

Alger, mos og belægninger er nemlig dit tags værste fjende, og de genstridige bæster forårsager tæring og utætheder, som kan nå at forvolde stor skade, inden du opdager det. Med Tag Rens A/S er du sikker på et professionelt udført tagarbejde, som lægger flere år til dit tags levetid og giver dig ro i sindet.

Læn blot hovedet tilbage og nyd synet af et tag, der skinner som nyt.

Vi dækker selvfølgelig af, før vi går i gang, så vi ikke forvolder skade på din have eller de øvrige omgivelser, og inden vi giver hånd til farvel, har vi altid ryddet grundigt op efter os.

Fliserensning i topkvalitet
Når vi alligevel er på matriklen, kan vi da ligeså godt give terrassen en tur også.

Tag Rens A/S har mange års erfaring med at få udendørs facader og belægning til at fremstå (næsten) som nye. Vores udstyr er branchens bedste, og vores dedikerede medarbejdere sætter en ære i at udføre arbejdet til perfektion.

Intet fryder øjet og fremhæver det gode ved dit hus som rene fliser fri for alger og mos.

Kontakt os nu! Vi rykker hurtigt ud til dit tag – og dine fliser.

Her kan du se eksempler på tag- og fliserensning i Helsingør. Måske vi allerede har besøgt nogen, du kender?

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud