Tagrensning i Helsinge

Med over tyve år i tag- og fliserensningsbranchen, tør vi godt kalde os eksperter.

Hos Tag Rens A/S stræber vi hver dag efter at være den foretrukne håndværker på Sjælland, når det kommer til vedligehold og rensning af tag og fliser. Bor du i Helsinge eller omegn, har vi med med stor sikkerhed allerede været forbi nogle af dine naboer.

Ring til os i dag og få et godt tilbud på tag- og fliserensning.


Hellere nu end i næste uge
Når det kommer til pleje og vedligehold af tag og tagkonstruktion, er det vores klare anbefaling, at du er opmærksom.

Hver eneste dag året rundt udsættes dit tag for enormt pres fra vind og vejr. De særlige og omskiftelige forhold, som kendetegner det danske klima, arbejder ikke til dit tags fordel.

Vind, sol, sne, regn og slud slider på taget og skaber de ideelle betingelser for, at mos, alger og belægninger kan få fat og etablere sig som faste beboere på dit tag.

Disse ubudne gæster kan skabe stor ravage, hvis de får lov at brede sig ukontrolleret, og desværre ses det ofte, at de efterfølgende skader opdages for sent.

Det kan ende med at blive en ordentlig streg i regningen på vedligeholdelseskontoen.

Med en grundig tagrensning og eventuel efterfølgende imprægnering og maling af taget, giver du dit tag den håndsrækning, som er nødvendig for, at det kan holde sig sundt og tæt i mange år frem.

Hos Tag Rens A/S giver vi op til 5 års garanti på vores arbejde, og det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde det flotte resultat.


Mos- og algefri sommer
Er du, ligesom så mange andre husejere i Helsinge, plaget af hvide belægninger på terrassen og mos i mellemrummene mellem fliserne?

I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Hos Tag Rens A/S er vi nemlig også eksperter i fliserensning, og vi har mange års erfaring med at hjælpe danske husejere af med de kedelige belægninger på terrasse og anden udendørs belægning.

Kontakt Tag Rens A/S nu og gå sommeren i møde med et funklende rent og sundt tag og terrasse. Vi står klar til hurtig udrykning i 3200.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud