Tagrensning i Greve

Skriger dit tag på opmærksomhed? Så er du kommet til de rigtige.

Over 20 år i branchen har rustet os med uovertrufne evner indenfor tagrens og pleje af dit tag.

Hvorfor er naboens tag altid så skinnende rent, når dit eget er oversået med alger, mos og belægninger? Det er med meget stor sandsynlighed, fordi vi har været forbi.

Tag Rens A/S er den førende tagpartner på Sjælland, og vi har stor erfaring med at rense tage og fliser i Greve.

Skal vi føje dit tag til vores samling af skinnende rene tage i 2670 Greve, så kontakt os i dag. Vi rykker fluks ud og klarer opgaven for dig.


Taget passer da sig selv

Det er der tilsyneladende rigtig mange danske husejere, der tror – lige indtil de får sig en ubehagelig overraskelse.

Hver eneste dag året rundt er dit tag på overarbejde i den uretfærdige kamp mod alger, mos og belægninger. Disse ubudne gæster, som ynder at tage permanent residens i dit tag, trives i bedste velgående under de forhold, som det omskiftelige danske klima byder det.

Det gør dit tag desværre ikke. Taget har brug for en håndsrækning i ny og næ, hvis det skal holde sig flot, sundt og ikke mindst tæt i mange år frem.

Hos Tagrens A/S foretager vi grundig tagrens, og efterfølgende maler og/eller imprægnerer vi dit tag. Taget vil fremstå næsten som nyt, og det vil være langt bedre rustet til at genoptage kampen mod elementernes rasen.

Spar dig selv for mange kvaler, bekymringer og penge, og lad Tag Rens A/S tage hånd om dit tags sundhed.


Og hvad så med fliserne

Jo; dem klarer vi selvfølgelig også. Du slipper for al besværet og de endeløse timer med at skure, skrubbe og behandle fliserne, når du lader Tag Rens A/S tage ansvaret for vedligeholdelsen af din terrasse.

Vores topprofessionelle udstyr klarer opgaven på rekordtid, og vores dedikerede medarbejdere sørger altid for grundig afdækning og oprydning. Du skal blot skal læne dig tilbage i liggestolen og nyde det flotte resultat.

Ring til Tag Rens A/S nu og kom på forkant med tag og fliser.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud