Tagrensning i Gilleleje

Nu kan du vist heller ikke trække den længere!. Hvis mos og alger allerede har et fast greb om dit tag, så er det heldigt, at du er landet hos os.

Hos Tag Rens A/S er vi nemlig eksperter i professionel og grundig tagrensning samt maling- og imprægnering af dit tag.

Gør noget godt for dit tag, og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på rens og maling af dit tag i 3250 Gilleleje.

Vi er også eksperter i fliserensning og imprægnering af fliser, så er du træt af hvide plamager på fliserne og mosbegroning, står vi klar til at afhjælpe problemet.

Det kan koste dyrt at glemme taget
Det er ikke kun for at imponere naboerne, at mange vælger at få renset og malet deres tag. Rent faktisk er pleje og vedligehold af taget noget af det bedste, du kan gøre for dit hus på den lange bane.

Hvis ikke man sørger for at holde taget fri for mos og belægninger, kan de nemlig ende med at gøre stor skade.

Mange skader er ikke synlige for det blotte øje, hvilket kun gør dem værre; i ro og mag kan der nemlig dannes svampevækst på underliggende konstruktioner, og det kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse på lang sigt.

Med fordel kan man jævnligt – og gerne årligt – gennemgå taget for eventuelle utætheder eller begyndende tæring. Det er en super investering.

Tag Rens A/S tilbyder en grundig og metodisk gennemgang af taget forud for påbegyndelsen af tagrensning eller tagmaling. Når vi arbejder, sørger vi altid for grundig afdækning og oprydning, når vi er færdige.

Det eneste tegn på, at vi har været forbi er det funklende tag, som virkelig sætter prikken over i’et på dit hus.

Fejlfri fliser
Er du træt af at se på de kedelige hvide belægninger på terrassen, så klarer vi problemet for dig. Vi tilbyder nemlig også professionel fliserensning, og vi garanterer et flot resultat – hver gang.

Gå sommeren i Gilleleje i møde med en flot terrasse, som holder sig fri for alger i lang tid frem med en grundigt udført fliserensning og imprægnering af fliserne.

Ring til Tag Rens A/S, hvis du ikke gider skure, skrubbe og behandle selv. Vi dækker hele Sjælland – også dit område.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud