Tagrensning i Frederiksværk

Bor du i Frederiksværk eller omegn, og er det ved at være tid til at ofre lidt opmærksomhed på dit tag og- eller dine fliser?

I så fald er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Tag Rens A/S tager vi kyndigt hånd om dit tag, dine fliser og anden udendørs facade og belægning. Vi klarer alt i vedligeholdelse af taget, blandt andet algebehandling, tagrensning, tagmaling og imprægnering samt fliserensning og imprægnering af fliser.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi har efterhånden erhvervet et indgående kendskab til netop dit lokalområde.

Lad os få det bedste frem i dit tag og sikre tagets holdbarhed mange år frem.

Ring og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi står klar med et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde i 3300 Frederiksværk.


Få styr på taget -det betaler sig
Et sundt tag er af afgørende betydning for et sundt hus.

Hos Tag Rens A/S er vi eksperter i at sikre dit tags holdbarhed samt at få det til at fremstå som nyt i lang tid. Med en professionelt udført tagrensning slipper du for at skulle bekymre dig om ubehagelige overraskelser hen ad vejen.

Et misligholdt tag kan give store problemer på den lange bane, og det kan ende med at blive en meget dyr affære.

Mos, alger og belægninger hygger sig gevaldigt i det omskiftelige, danske vejr, men det gør dit tag ikke. Hvis ikke synderne uskadeliggøres i tide, kan det blive dyrt.

Taget tæres og nedbrydes langsomt over tid, og utætheder kan give omfattende skader på tag og på de underliggende konstruktioner.

Tag Rens A/S har en professionel tilgang til tagrensning. Vi starter altid med at gennemgå taget for skader og utætheder, før vi påbegynder arbejdet. Herefter sørger vi for grundig afdækning, og vi rydder altid op, inden vi kører igen.

Du skal bare koncentrere dig om at nyde et flot resultat og visheden om, at du ikke behøver tænke på taget i lang tid frem.


Få fejlfri fliser

Det behøver ikke være et slid at få renset fliserne for triste og grå alger og genstridigt mos.

Tag Rens A/S klarer hurtigt arbejdet for dig og efterlader din terrasse så god som ny og med forlænget holdbarhed.

Vi tilbyder nemlig en imprægnering, som sikrer, at dine fliser fremstår rene i lang tid efter, vi er kørt igen. Sommeren er bare sjovere med en ren terrasse!

Ring i dag og book et tag- eller flisetjek, så giver vi et uforpligtende tilbud på rensning og vedligeholdelse af dit tag eller fliser. Vi kører på hele Sjælland, og rykker hurtigt ud til dig.

Se her eksempler på tagrensning og fliserensning, vi har udført i Frederiksværk og omegn. Har vi allerede været forbi hos din nabo?

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud