Tagrensning i Frederikssund

Hos Tag Rens A/S drømmer vi om at blive din foretrukne partner, når det kommer til vedligehold- og rensning af tage og fliser i Frederikssund og omegn. Vores dedikerede team tilgår enhver opgave med professionalisme og grundighed. Lad os tage hånd om dit tag og din terrasse. Vi ordner alt i vedligehold, herunder algebehandling af tag, rensning af tag, maling af tag og imprægnering af tag samt rensning- og imprægnering af fliser.

Det flotte resultat og den gode mavefornemmelse, ved tanken om, at dit tag og dine fliser både skinner som nye og tilmed har fået lagt flere år til deres levetid, er alt, du behøver bekymre dig om.

Ring til os, og lad os give et godt og uforpligtende tilbud på dit tag- og flisearbejde i 3600 Frederikssund.


Styr på taget?

Det handler i virkeligheden bare om at give dit tag den pleje og opmærksomhed, det har brug for, før det er for sent. Vejret i Danmark er guld værd for alger, mos og belægninger – det er de desværre ikke for dit tag. De genstridige gevækster vil med tiden få fat og tære på tagkonstruktionen. Det resulterer ofte i utætheder, og disse kan forvolde voldsomme og omkostningsfulde skader, hvis ikke de opdages og stoppes i tide. Forsømmer du at vedligeholde dit tag, kan det blive en særdeles dyr fornøjelse på den lange bane. Du kan heldigvis komme problemerne i forkøbet:

Med en grundig tagrensning & tagmaling foretaget i tide, hvor taget efterfølgende males, sikrer du de aller bedste betingelser for, at at dit tag kan klare sig mod elementernes rasen og holder sig sundt – og tæt – mange år frem i tiden.

Vi overlader intet til tilfældighederne: Vi gennemgår metodisk dit tag for fejl og mangler, inden vi går i gang med arbejdet. Vi dækker altid grundigt af, og vi sørger for at rydde op, inden vi kører igen.

Hos Tag Rens A/S har vi over 20 års erfaring med at give den absolut bedste behandling til danske tage, og vi satser på at løse enhver opgave til perfektion.

Giv fliserne en overhaling
Hvor fedt kunne det ikke være at gå sommeren i møde med en (næsten) ny terrasse? Hos Tag Rens A/S klarer vi fliserensningen for dig. Du slipper for slid og slæb med skurebørste eller lejet udstyr, når vi går i krig mod alger, mos og belægninger på dine fliser. Vi efterlader et fejlfrit resultat, som med en fliseimprægnering, holder fliserne rene og pæne længe. Du kan nyde din have og den danske sommer uden bekymringer om triste og algebefængte fliser.

Tag kontakt til os allerede i dag. Vi dækker hele Sjælland, og vi er klar til hurtig udrykning i dit område.

Her er nogle eksempler på tagrensning og fliserensning, vi har udført i Frederikssund og omegn. Er der nogle af dem, du kan kende?

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud