Tagrensning i Dragør

Er det ved at være på tide at ofre lidt ekstra opmærksomhed på dit tag?

Så er du landet det rigtige sted. Hos Tag Rens A/S er det vores mål at være den foretrukne tagpartner i Dragør – og på resten af Sjælland i øvrigt.

Dette afspejler sig i vores daglige arbejde med tag- og fliserensning, hvor vi garanterer dig et flot og holdbart resultat – hver gang.

Har du undret dig over, hvorfor din nabos tag fremstår rent og pletfrit? Så har vi med stor sandsynlighed allerede været i nabolaget.

Vi har stor erfaring i området i- og omkring 2791Dragør, og vi kører også hurtigt ud og føjer dit tag til vores samling af funklende rene tage.

Ring til os nu. Vi sidder klar til at modtage dit opkald og give et godt tilbud på tag- og fliserensning.


Har du tænkt på dit tag i dag?

Eftersom du er havnet på denne side, er svaret jo nok ‘ja’. Men i al almindelighed er det ikke lige top of mind, når du vågner op om morgenen.

Det behøver det selvfølgelig heller ikke være, men du når langt ved at ofre lidt opmærksomhed på dit tag i ny og næ. Og det er jo heldigvis der, vi kan hjælpe dig.

Tag Rens A/S er nemlig tagets bedste ven i kampen mod elementernes rasen, daglig slitage og mod alger og belægninger.

Hver eneste dag kæmper dit tag en ensom kamp for at holde dit hus sundt. Tagets sundhed afspejles direkte i dit hus samlede sundhed og eventuelle fejl, mangler og utætheder i taget kan have fatale følger for dit hus – og din økonomi.

Desværre opdages sådanne syndere ofte for sent og ender med at blive en dyr fornøjelse for dig som husejer.

Lad Tag Rens A/S tage hånd om dit tag. Vi foretager et grundigt tagtjek, hvor eventuelle uhensigtsmæssigheder opdages, før vi påbegynder arbejdet med tagrensning, maling og imprægnering.

Skal fliserne også have en tur?
Kæmper du også med kedelige, hvide belægninger på fliserne, og er du træt af at fjerne mos mellem fliserne? Så lad os klare opgaven i stedet. Med vores professionelle udstyr og mangeårige erfaring, er din terrasse hurtigt så god som ny.

Med en rens og imprægnering af fliserne holder de sig pæne i mange år, og du slipper for at skulle se på de grimme alger og belægninger. Læn dig blot tilbage i liggestolen og nyd sommeren på din (næsten) nye terrasse.

Kontakt Tag Rens A/S i dag og lad os håndtere din tag- og fliserensning i Dragør.

Vi sidder klar ved telefonen

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud