72407040 info@tagrens.dk

Få et smukt tag med tagrensning og tagmaling

Vi har 22 års erfaring og tager os kærligt af dit tag  

Med tagrensning og tagmaling fremstår dit tag næsten som nyt. Du kan ovenikøbet forlænge dit tags levetid med op til 20 år.  Så hvis du skal have et tilbud på tagrensning og tagmaling hos et firma du kan regne med, så tøv ikke med at kontakte os i dag. 

Tagrensning og tagmaling siden 1997

Mest erfarne 
Vi har 22 års erfaring i at arbejde med  tage. og det kommer dig til gode som kunde. Faktisk er vi det firma i Danmark der har lavet tagrensning, tagmaling og algebehandlinger i længst tid. Derfor har vi den erfaring og viden der sikrer en god oplevelse.

Bedst bedømte
Tagrens A/S vandt i 2019 prisen som Årets Algebehandler hos Anmeld Håndværker og er bedømt med topkarakter på både Anmeld Håndværker og på Trustpilot. Vi har samtidig været finalist i 2018. 

Tryghed og sikkerhed
Du kan regne med dene bedste behandling og de bedste håndværkere når du får udført tagrensning og tagmaling hos os. 

Vælg selv farven på dit tag

Når dit tag skal males, kan du vælge mellem et utal af forskellige farver. Du kan få en idé om de mange muligheder ved at kigge på farvekortet her på siden. Men hvorfor ikke se dit hus med den rigtige tagmaling? Prøv Nowocoats lettilgængelige program til at designe og se forskellige farver på dit hus.

Upload et billede af dit eget hus, mal taget og se den store forskel. Prøv det lige her.

 

Samme ejer siden start

Da Jannick Hougaard startede virksomheden for 22 år siden – i 1997, voksede Tagrens A/S hurtigt fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at have 12 ansatte, og succesen er ikke tilfældig. Vi giver altid en fast pris på vores arbejde og møder til tiden – for præcision er et af vores varemærker – vi vil jo ikke spilde vores kunders tid.

 Book nu til kampagnepris

Hvis  du booker nu, får du et rigtig godt tilbud: 140,- kroner pr. kvadratmeter ved max 30 grader! Hvis du er på udkig efter algebehandling af dit tag, så tag og kig her.

JA TAK!

Jeg ønsker at modtage et tilbud
Udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud tilpasset dit hus og dine behov.
Illustration af fulg på tag

Vi sidder klar
ved telefonen

Ring til os på

72 40 70 40

og få et gratis og
uforpligtende tilbud