72407040 info@tagrens.dk
Billede af Tagrens A/S Hillerød med Jannick og firmaet i baggrunden

Blandt branchens ældste – mere end 20 års erfaring

Hos Tagrens A/S er vi eksperter, og det er der en god grund til. For vi har årelang erfaring som en af de allerældste aktører i branchen, og det ældste firma i Nordsjælland, med mere end 20 års erfaring bag os.  Vi kan vores kram, og vores værdier er fastcementerede – Vi ved, hvad vi laver og sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk. 

Vores ydelse

Hvad enten du ønsker en terrasse der er fri for alger og mos, eller et tag der renset, algebehandlet eller enddog malet, så det står flot og næsten som nyt, kan du regne med Tagrens A/S.

Tagrensning & tagmaling
Algebehandling
Tagrenderens
Fliserens/imprægnering
Facadebehandling
 Nyt tag

Stærke værdier

Da Jannick Hougaard startede virksomheden for 22 år siden – i 1997, voksede Tagrens A/S hurtigt fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at have 12 ansatte, og succesen er ikke tilfældig. Vi giver altid en fast pris på vores arbejde og møder til tiden – for præcision er et af vores varemærker – vi vil jo ikke spilde vores kunders tid.

Moderne og lokale

Eftersom vi brænder for at tilbyde vores kunder det bedste og vægter et godt arbejdsmiljø højt, bruger vores specialuddannede tagrensere kun det nyeste, godkendte højtryksudstyr – hvilket betyder en bedre og mere miljørigtig tagrensning eller algebehandling for dig, ligesom det betyder øget arbejdsglæde for vores medarbejdere.

Selvfølgelig giver vi også garanti – for vi sætter en ære i at levere kvalitet, og vores mål er altid tilfredse kunder.

Vælg Tagrens A/S som din partner, så får du en professionel tagrensning.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på rensning af tag, tagmaling, algebehandling, fliserensning eller facadebehandling.

Telefonen er åben

Ring til os på 72407040 for et uforpligtende tilbud