72407040 info@tagrens.dk

Book en algebehandling og få en tagrenderens

En miljøgodkendt algebehandling af dit tag giver dig et sundt og smukt tag uden alger. Vi algebehandler også terrasser (både af træ og beton), hegn, facader og andre overflader, hvor grønne alger har bidt sig fast. Vi bruger miljøvenlige midler til at få bugt med algerne. 

Hvis du booker nu, får du rensning af tagrender med – kvit og frit.

Tagrens A/S er vinderen af prisen som Årets Algebehandler 2019

Mest erfarne 
Vi har 22 års erfaring med algebehandling, og det kommer dig til gode som kunde. Faktisk er vi det firma i Danmark der har lavet algebehandlinger i længst tid. Derfor har vi den erfaring og viden der sikrer en god oplevelse.

Bedst bedømte
Tagrens A/S vandt i 2019 prisen som Årets Algebehandler hos Anmeld Håndværker og er bedømt med topkarakter på både Anmeld Håndværker og på Trustpilot. 

Tryghed og sikkerhed
Skal dit tag også behandles af de bedste indenfor faget? Så tøv ikke med at kontakt os allerede i dag. Du er garanteret en professionel og tryg proces der sikrer det bedste resultat. Brug formularen eller ring på telefon 72 40 70 40 og book.

Før og efter algebehandling

Miljørigtig algebehandling

Bare fordi man vil af med algerne, betyder det ikke at der skal tages skrappe midler i brug. Derfor kan Tagrens A/S nu tilbyde en ny og effektiv behandling af taget med det første dansk-producerede algemiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Produktet er skånsomt men effektivt overfor alger. 

Spar kr. 750,- ved årlig serviceaftale. Normalpris kr. 3.000,-

Få en årlig serviceaftale til kun kr. 2250,- Brug formularen og få et tilbud eller ring på telefon 72 40 70 40 for at høre nærmere om dette unikke tilbud.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvilke tage egner sig til algebehandling?
Alle tage har gavn af at blive desinficeret. Eksempelvis tegl, decra, beton, skifer, eternit og tagpap.
Hvornår skal man overveje en algebehandling?
Jo før, jo bedre. Hvis algerne ikke når at sætte sig fast, kan en enkelt behandling nemlig være nok. Så overvej en algebehandling, også hvis du har et nyt tag, da behandlingen kan virke forbyggende.
Egner algebehandling sig til gamle tage med åregammel vækst af mos og alger?
Ja, algebehandling egner sig til alle slags tage. Dog skal du regne med, at jo længere tid algerne har fået lov til at brede sig, des flere behandlinger kan være nødvendige. Nogle gange kan op til tre algebehandlinger over tre år være påkrævet for at få algerne helt væk.
Kan man algebehandle tage hele året?
Nej. Vi algebehandler kun fra marts til november, da effekten er størst på baggrund af vejret.
Hvor lang tid går der, før algebehandlingen virker?
Det er svært at sige præcis, for det afhænger af, hvilket tag du har, og hvor medtaget det er. Typisk vil du begynde at se resultater efter fire uger, men det kan godt tage op til et halvt år eller længere.
Hvor tit skal man algebehandle sit tag?
En årlig algebehandling er optimal, for så sikrer du dig, at algerne aldrig sætter sig fast i dit tag.
Kan man bruge sit håndværkerfradrag på algebehandling?
Nej, desværre ikke på nuværende tidspunkt, men heldigvis er vores algebehandlinger yderst overkommelige prismæssigt.
Renser I også tagrender, når I algebehandler?
Ja, vi fjerner blade, skidt og snavs og lukker afløbet, inden vi begynder behandlingen. På den måde kan vi suge al overskudsvæsken op efter behandlingen, så den kan blive håndteret miljømæssigt korrekt.
Har algebehandling noget at sige i forhold til tagets levetid?
Ja. Når man fjerner alger og mos løbende, undgår man, at rødderne gror fast i de små revner i taget, hvor de suger vand til sig, så taget revner, når frosten kommer. Ved en algebehandling undgår du et dyrt tagskift og forlænger tagets levetid med op til 20 år.

JA TAK!

Jeg vil gerne kontaktes
med henblik på en aftale
om algebehandling og
gratis rens af tagrender

Illustration af fulg på tag

Vi sidder klar
ved telefonen

Ring til os på

72 40 70 40

og få et gratis og
uforpligtende tilbud